Şimdi Ara

Şaç Çıkarıcı Kirkland Minoxidil %5'lik solüsyon 3-aylık 40tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Şaç Çıkarıcı Kirkland Minoxidil %5'lik solüsyon 3-aylık 40tl  Şaç Çıkarıcı Kirkland Minoxidil %5'lik solüsyon 3-aylık 40tl

3 adeti sadece= 40tl alış fiyatına satmaktayım

12 aydır kulandığım bu ürünün son 3 aylık setini satmak istiyorum. Satma nedenim azaleik asit türevi olan ozel bir solusyonu almak. Ürünleri Amerikadaki kuzenim sayesinde aldım. %100 orjinaldir saç çıkardığı kendi üzerimde denenmiştir. Geliş fiyatına satıyorum. (Minoxidilde amerikan menşeli ürünlerin sahtesi olmadığı genel tarafından da bilinmektedir)
    Elimde sadece 3 aylık ürün vardır.

NOT: Resimlerde yazılar ters gözüküyor, cep telefonum ile çektiğimden bu şekilde.

Minoxidil Nasıl Uygulanır?
    Minoxidil kullanılmadan önce saç derisinin tamamen kuru olduğuna dikkat ediniz. Bu nedenle saçınızı yıkadıktan sonra havlu veya saç kurutma makinesi ile tamamen kurulayınız.
    Kutuyla beraber gelen tüpü (applicator) 1ml çizgisine kadar doldurunuz.
    Solüsyonu saç teline değil saç derisine uygulayınız.Minoxidil'i doğru uygulayabilmek için aşağıdakileri dikkat ediniz:
    Minoxidil 'i uygulayacağınız bölümdeki Saçları elinizle toplayarak 1, 5 cm aralıklarla ayırın.
    Bir eliniz ile saçları yukarıda tutarken diğer elinizle Minoxidil'i saç derisine uygulayın.
    Solüsyonu saç derisine doğru olarak uygulamak için parmak uçları ile sıvıyı oval hareketlerle deriye iyice yedirin. Bu her zaman için zorunlu değildir. Eğer tübü dikkatli bır şekilde doğru uyguladıysanız elinizle ovalamaya gerek yoktur.
    Minoxidil 'nin saç derisi tarafından tamamen absorbe edilmesi için 15 ila 20 dakika bekleyiniz. Bu bekleme süresinin ardından saçınız için jole gibi diğer saç bakım ürünlerini uygulayabilirsiniz.
    Minoxidil 'den en yüksek verimi almak için kullanılan solüsyonun tamamen kuruması gereklidir. Akşam kullanımından sonra solüsyon kurumadan hemen yatılması durumunda sıvının yastığa bulaşıp ordan da yüze teması etmesi durumunda istenmeyen rahatsızlıklar ile karşılaşabilirsiniz. Uyumadan önce sıvı tamamen kuruyana kadar bekleyiniz.
    Minoxidil uygulamasının ardından mutlaka elinizi bol sabunlu su ile yıkayınız.
    Minoxidil uygulamasından sonra 4 saat boyunca saçlarınızı yıkamayınız.
    Minoxidil 'i uygulamaya başladığınız ilk 2 hafta içinde normalden daha fazla saç dökülmesi görürseniz telaşlanmayınız. Bu saç hücrelerinde meydana gelen yenilenme ile oluşan normal bir durumdur
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufeba -- 25 Mayıs 2011; 12:50:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürünleri oldukça ucuza satıyorsun neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesus

Ürünleri oldukça ucuza satıyorsun neden?

Sölediğim gibi Başka bir solusyon alicağim o yüzden elimdeki minoxidil'leri satiyorum. Kirklandlari amerikadaki kuzenim araciligi ile aldim 12 aydır kulanmaktaydım etkisini oldukça cok gördüm, ama dışarıdan hergün azelaik asit sürmek zor geliyordu(DTH'i baskılayan bir asit, Erkek tipi sac dokulmeleri ileri seviyede olanlar kullanir) Bu ürünleri aldigim fiyata satigim icin ucuz geliyor olabilir.

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhdemir

pm

cevaplandı.

• Ben aldım gitti...
    Dün mail atmıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zad1986

Ben aldım gitti...
    Dün mail atmıştım...

Ürün satılmıştır.
    Hayırlı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MİNOXİDİL SAÇ ÇIKARIR MI?
    Güldürmeyin beni arkadaşlar,ben bu ürünün bir zamanlar yurt dışından ithalatını yapmış biriyim,yurt dışından geliş fiyatını söyleyim 1,5$-2$ evet yanlış duymadınız fiyat bu!!!!Eczanelere satış fiyatımız 20-30tl arasında değişiyordu,ettiğimiz kar yurt dışından geliş masrafınıda çıkarırsak ürün başına 10tl gibi bir getirisi vardı.
    Ürün bildiğimiz tansiyon ilaçlarını sıvıtılmış halidir arkadaşlar bu ürünü bende kullandım bakın " minoxidi denen bu ürün sarı tüy çıkarmaktan başka hiç bir işe yaramaz"saç dökülmenizide durdurmaz,evet bu ürünü saçlarımın dökülmeye başlamasıyla bende kullandım fakat faydasından çok zararını görünce ürünü kullanmayı bıraktım ayrıca ürünün satışınıda bıraktım çünkü kendim inanmadığım bir ürünü insanlara kesinlikle satmam bu ürünü kullandıktan sonra bu düşünce benim prensibim oldu.
    Arkadaşlar ayrıca şunuda söyleyim bu ürün ciltte alerji ve erkeklerde göğür büyümesine sebep oluyor bende bunu kullandıktan sonra öğrendim ve bu ürünü ithal etmekten vaz geçtik.
    Şimdi burdan bazı "SATICILAR" yok efendim yalancıydı,yok efendim çamurdu bir sürü şey söyleyecek ama ben hiçbirine cevap vermeyeceğim ve gerçekleri söylemeyede herzaman devam edeceğim.Parasını çöpe atmak isteyende minoxidil denen bu zırvayı kullanmaya devam etsin!
    Sağlıcakla kalın

• bende kirkland 6 aylık var isteyen olursa pm atsın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerçekler82

MİNOXİDİL SAÇ ÇIKARIR MI?
    Güldürmeyin beni arkadaşlar,ben bu ürünün bir zamanlar yurt dışından ithalatını yapmış biriyim,yurt dışından geliş fiyatını söyleyim 1,5$-2$ evet yanlış duymadınız fiyat bu!!!!Eczanelere satış fiyatımız 20-30tl arasında değişiyordu,ettiğimiz kar yurt dışından geliş masrafınıda çıkarırsak ürün başına 10tl gibi bir getirisi vardı.
    Ürün bildiğimiz tansiyon ilaçlarını sıvıtılmış halidir arkadaşlar bu ürünü bende kullandım bakın " minoxidi denen bu ürün sarı tüy çıkarmaktan başka hiç bir işe yaramaz"saç dökülmenizide durdurmaz,evet bu ürünü saçlarımın dökülmeye başlamasıyla bende kullandım fakat faydasından çok zararını görünce ürünü kullanmayı bıraktım ayrıca ürünün satışınıda bıraktım çünkü kendim inanmadığım bir ürünü insanlara kesinlikle satmam bu ürünü kullandıktan sonra bu düşünce benim prensibim oldu.
    Arkadaşlar ayrıca şunuda söyleyim bu ürün ciltte alerji ve erkeklerde göğür büyümesine sebep oluyor bende bunu kullandıktan sonra öğrendim ve bu ürünü ithal etmekten vaz geçtik.
    Şimdi burdan bazı "SATICILAR" yok efendim yalancıydı,yok efendim çamurdu bir sürü şey söyleyecek ama ben hiçbirine cevap vermeyeceğim ve gerçekleri söylemeyede herzaman devam edeceğim.Parasını çöpe atmak isteyende minoxidil denen bu zırvayı kullanmaya devam etsin!
    Sağlıcakla kalın

Hocam topic satiş topigi bunlari yazmaniza gerek yoktu.
    Ayrıca meme büyütenler finestraidlerdir. Minox'un oyle bir etkisi yok. Yani proscar veya propercia benzeri haplar kullanip testestreon hormonunuzu baskılarsanız. Bünyenizdeki ostorojen hormonu yükselir ve bunun yan etkisi olarak memebüyümesi gorulebilir. Ama buda cok düşük bir orandadır. Yani meme büyümesinin minox ile yakindan uzaktan alakası yoktur.

Ben sürekli kullaniyorum ve saçlarimdaki etkisi ortada herkes de bunu soyler.. Tabii bu sizin kişisel düşünceniz saygı duyarım.

Tüm doktorlar minoxu önerirken sizin böyle bir yorum yapmanız sanırım çok yerinde değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: tufeba

quote:

Sağlıcakla kalın

Ayrıca meme büyütenler finestraidlerdir. Minox'un oyle bir etkisi yok. Yani proscar veya propercia benzeri haplar kullanip testestreon hormonunuzu baskılarsanız. Bünyenizdeki ostorojen hormonu yükselir ve bunun yan etkisi olarak memebüyümesi gorulebilir. Ama buda cok düşük bir orandadır. Yani meme büyümesinin minox ile yakindan uzaktan alakası yoktur.

Ben sürekli kullaniyorum ve saçlarimdaki etkisi ortada herkes de bunu soyler.. Tabii bu sizin kişisel düşünceniz saygı duyarım.

Tüm doktorlar minoxu önerirken sizin böyle bir yorum yapmanız sanırım çok yerinde değil.

keşke bi resminizi görseydik saçlarınızın

• quote:

Orijinalden alıntı: öztin

quote:

Orijinalden alıntı: tufeba

quote:

Sağlıcakla kalın

keşke bi resminizi görseydik saçlarınızın

Pm atılmıştır.
    Amacım bişi satmak değil bu elimde kalan minoxlardı onları verdim hatta piyasa fiyatinin altina.. aldiğim fiyata filan vermiştim.
    Saci dokulen arkadaslara kendi tedavi sürecinde elde ettiğim tecrubeleri yazabilir ve paylasabilirim.
    Saci dokulen adam bu empatiyi cok iyi kuruyor zaten :)

• Bu ürün n11 gibi sitelerde çok yüksek fiyata satılıyor. Eğer ki reçete ve paypal hesabı bulabilirseniz yurtdışından reçete ile getirebilirsiniz

https://www.solargezi.com/yurt-disindan-recete-ile-ilac-getirmek/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.