Şimdi Ara

SATILDI LEM Smurf Hesap [Şok Fiyat!]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsteyenler son maçların demolarını izleyebilirler. 10 win sonrası rankı lem çıktı [Elosu yüksek, solo girildiğinde supreme/global arası oyuncular geliyor]. Hesapta hiçbir kredi kartı kullanılmadı. Yani hesabın geri alınma gibi bir durumu olma ihtimali imkansız. Alan kişi kartını tanımladığı takdirde hesap kendisiyle ilişkilendirilir :)

Private Rank; 7

Win sayısı; 10

Play time; 24 hours

Fiyat; --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inextricable -- 18 Temmuz 2015; 14:59:16 >

• Acil satılık !!
  • Şok oldum kardeş mutlu musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 13 Temmuz 2015; 20:12:57 >
  • patron çıldırdı
  • Akşam akşam iyi güldüm
  • Güncel
  • bu fiyata şimdiye satılması lazımdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol Hesap Satışı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hesap ihtiyacı olan kalmamış demek
  • bu kadar düştümü fiyatlar ya
  • Fat Tony kullanıcısına yanıt
    Genelde 50-60 lira arası satılıyor diye biliyorum. Fakat zaten fazladan hesap olduğu için, çok yüksek fiyata gerek duymadım :) Malum çoğunluk main hesaplarını satıyorken smurf hesabın da fiyat olarak bi farkı olsun diğer hesaplardan
  • cidden artık hesap arayan yok komik fiyatlara gidiyo hesaplar ne son bende 45 lira civarına sattım lem i eskiden le-supreme arası 80 e kadar yolu vardı :)
    indirimden sonra cs alan kalmadı
  • may7 M kullanıcısına yanıt
    Herne kadar kalmamış olsa da yüksek ranklı hesaplar her zaman satılır be ustam :) Hala güncel !!
  • Hocam ben aliciyim odeme nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm attım ustam
  • orası öyle ama iki günde giden hesap şimdi 1 2 haftada gidiyo bide rank 3 olayı var :) boost ta yasak sanırım forumda
  • may7 M kullanıcısına yanıt
    Boost konusunda hiçbir fikrim yok fakat evet yavaş satılıyor olması biraz sıkıntılı durum. Beklemekten başka çare yok napalım :)
  • Satış güncel !!
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inextricable

Satış güncel

are you ciddi
  • malesef :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.