Şimdi Ara

SATILDI Lepai Lp-2020A+ T Class Stereo Amfi SIFIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Lepai Lp-2020A+ T Class Stereo Amfi SIFIRÜrün birkaç gün önce elime ulaşmıştır. Çalışıp çalışmadığı kontrol edilerek kutusuna konulmuştur. Kullanılmamıştır. 220V adaptörü mevcuttur. Fiyat 120 TL ÜRÜN SATILMIŞTIR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poirot -- 12 Haziran 2014; 17:29:01 >

• ürün bu mu? link
    ki buysa 3 kati fiyata istiyorsunuz...satmaniz zor gibi
    yinede hayirli satislar
  • Bahsettiğiniz üründe adaptör yok, birde ben oradan o fiyata almadım. Risklerde hesaba katıldığında fiyat makul, birde bekleme süresi var tabiki. Bakın buradaki linktede 145 lira istiyorlar. Hemde 10 gün kargo süresi yazıyor.
    http://www.sanalpazar.com/Lepai-Tripath-Sinif-t-Hi-fi-Ses-Mini-Amfi__isp17205514

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poirot -- 5 Haziran 2014; 17:19:13 >
  • Bu ''RİSKLER'' neymiş merak ettim.
  • doutzen D kullanıcısına yanıt
    Ürün bozuk, arızalı kırık vs gelebilir, durduk yere gümrükte takılabilir, yurtdışından gelen ürün sonuçta. Bende riskler nedir, ürünün fiyatı pahalı diye dolaşan arkadaşları merak ettim
  • poirot P kullanıcısına yanıt
    Gerçekler acıttı galiba bütün yorumlar silinmiş neyse boşuna sildirdin bu fiyattan satamıyacaksın nasılsa daha gugıla yazdığında 2.sırada ebaydaki 25dolarlık acı fiyatı çıkıyor.Olurda 50 liranın üstünde satmayı başarırsan bizzat 120 lirayı hesabına yatırıcam.
  • Yorumları sildirdim doğru, gerçekler yüzünden değil, senin terbiye sınırlarını aşan yorumların yüzünden. Üründe satıldı kardeş, lionn38 nikli arkadaşa, bugün parasını alıp kendisine teslim edeceğim ürünü, hayırlı olsun kendisine. Sanada tavsiyem, sınırları aşma, atarlar forumdan maazallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.