Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI - LG G3 16gb 4 GÜNLÜK Aveadan alınma- Satın Al 29 Eylül 2014 08:21 1 1 SATILDI - LG G3 16gb 4 GÜNLÜK Aveadan alınma- Merhaba Telefon avea dan alınma LG türkie garantili daha resimde görüldüğü gibi jelatinleri haala üzerinde duruyor. nakite çevrilmek için alınmıştır. hiç ama hiçbir sorunu yoktur Referansım olmadığı için ve donanımhaberde yeni satışa başladığım için sanalpazar.com üzerinden de satış yapyorum. az da olsa bir referansım var orada. cihaz ile ilgili diğer sorularınız için lütfen yazın. Cihaz tamami ile sıfır gibidir. Sıfır almış kabul edin.... Satilmaz ise acip kendim kullanacagim :) Kargo ücreti odetmem:) Fiyatim pazarliksiz net 1500tl dir - SATILDI Hesaba havalede özel indirim uygulanacaktir.. detaylı resimler sanalpazar.com ilanında http://www.sanalpazar.com/Lg-G3-16gb-4-Gunluk-Aveadan-Alinma__isp31902650 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün LG G3 32Gb 3 gb ram *2 aylık* kaskolu Teknosadan-1550 tl SATILDI - LG G3 16gb 4 GÜNLÜK Aveadan alınma- SIFIR Erkek kışlık montlar ücretsiz kargo KOŞULSUZ İADE SATILDI-Lg G Flex 32 Gb 1 haftalık ( jelatinleri duruyor )