Şimdi Ara

(SATILDI) (MSI Z170 MORTAR ANAKART)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
3
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 2 Mart 2017; 18:23:1 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ben bu anakartı sizden alıcam hocam. kargoyuda ben ödeyecem. ama 300 TL olmasını bekleyecem :) o yüzden size özelden pazarlık teklif etmiyorum. gerekirse 3 ay yada 5 ay. bekleyecem :) takip edecem. hayırlı satışlar.
  • Nerzhul80 kullanıcısına yanıt
    Ben3-5 Ay değilde kabylake serisinin bir an önce gelmesini bekliyorum , üstüne bi 7700K takıp sistemi tekrar faaliyete geçirmeyi düşünüyorum Ha bu arada dolardaki yükselmeye bi çare bulunmazsa tekrar bi fiyat ayarlaması gelebilir, veya satıştan vazgeçilebilir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 18 Ekim 2016; 4:56:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• olsun yapacak bişey yok beklemeye devam :) ben alacam bu anakartı senden :) ya aslında ben bu anakartın sıfırını exa dan bayi kanalı ile 407 tl gibi bir rakama alabiliyorum. tabi arkadaşım aracılığı ile benim exaya bayiliğim yok. ama şimdi resimlere baktım sizin anakartta nerdeyse sıfır gibi. kullanılmış ama olsun belliki az kullanılmış. e bende sıfırına 407 tl vermek istemiyorum çünkü o kadar param yok bütçem kısıtlı. 2. el olsun fiyatıda biraz iyi olsun temiz olsun benim için yeterli. alacam bu anakartı senden hocam full takipteyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus B450-M Dragon DDR4 Anakart
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.