Şimdi Ara

-SATILDI- Parça Niyetine Ekran Kartı Sorunlu HP G62-150ET 250TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar arkadaşlar 2010 yılında donanimhaber'den bir arkadaştan sıfır olarak satın almıştım. Parça niyetine 250TL ye satıyorum.
    Ürünün detaylı özelliklerine link ten ulaşabilirsiniz :
    1 yıl önce Muadil batarya almıştım hala sağlamdır, "1 saat 30 dakika" ile "1 saat 45 dakika" arası çalıştırmakta.
    "Anakart-İşlemci-HDD-RAM-LCD Ekran" parçalarında hiç bir bir sorun yoktur. Sadece bu parçalar sökülerekde kullanılabilir.

Tamir edilip kullanılmak istenirse sorunları yazıyorum.

1) Ekran kartına daha önce sıcak hava tutarak 3 ay çalışmasını sağladım, ve şuanda tekrar ekran kartını ısıtınca çalışıyor fakat belli bir süre sonra ekran kararıyor.
    Bilenler bilir Ekran kartı chip seti onarılması gerekiyor internette araştırırsanız görebilirsiniz.( Yonga yenileme (chip reballing)
    2) Sağ tarafda bulunan 1 adet USB girişi çalışmıyor sebebi anakarta takılan pini koptu.
    3) Hoparlör şuan çalışmıyor anakarta takılan soketin pini koptu fakat anakarta takılan kısmında bir sorun yok aynı soketlerden temin edilip takılınca çalışır.

bu şekilde arkadaşlar yukarıda belirtiğim gibi 250TL istiyorum.
    İstanbul'da elden teslim edilir, şehir dışı önce eft sonra kargo yapılır, Aynı gün kargoya veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 25 Mart 2018; 11:46:8 >

• DH forumdan @marins adlı üyeye satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.