Şimdi Ara

-SATILDI- PS 3 Slim 320 GB + 2 KOL+Multiman ve Cfw son Sürüm yüklü 600TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 -SATILDI- PS 3 Slim 320 GB + 2 KOL+Multiman ve Cfw son Sürüm yüklü 600TL
    Merhaba arkadaşlar, PS 3 Slim 320 GB + 2 KOL + Multiman ve Cfw son Sürüm yüklü içinde 23 adet oyun yüklü,
    yaklaşık 2 yıl önce "BAKIRKÖY OSCAR TECHNOSHOP" tan almıştım arka kısmında satın alma tarihi etiketi ilk gün ki gibi duruyor.
    pek fazla kullanmadım kışın arkadaşlarla hafta sonları oynadık toplamda açık kalma süresi 1 ayı doldurmamıştır.
    Köşede yatıyor tertemiz cihaz. Oyun bilgisayarı topladığım için ihtiyaç kalmadı.
    Kolun 1 tanesi orijnial 1 taneside yan sanayi Sıfır, o şekilde almıştım. cihaz sorunsuzdur.

Fiyat olarak 600 TL istiyorum.Son fiyat...

İstanbul ikitelli de oturuyorum ilk tercihim elden teslim olarak satmak...
    Fakat farklı illerden almayı düşünen olursa, önce eft sonra kargo şeklinde gönderebilirim veya get ilanı açarak satabilirim get komisyonu ve kargo ücreti alıcıya ait olacak şekilde satabilirim.-SATILDI- PS 3 Slim 320 GB + 2 KOL+Multiman ve Cfw son Sürüm yüklü 600TL-SATILDI- PS 3 Slim 320 GB + 2 KOL+Multiman ve Cfw son Sürüm yüklü 600TL-SATILDI- PS 3 Slim 320 GB + 2 KOL+Multiman ve Cfw son Sürüm yüklü 600TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Küçükçekmece Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takas düşünür müsün?
    Aşagıdakiler mevcut.
    Lg Gpad v500 tablet
    Zalman glx700w Power 80+
    240 GB SSD disk
    Asus gtx750 e.kartı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: win11

Takas düşünür müsün?
    Aşagıdakiler mevcut.
    Lg Gpad v500 tablet
    Zalman glx700w Power 80+
    240 GB SSD disk
    Asus gtx750 e.kartı

takas düşünmüyorum sağolun. ayrıca oyun bilgisayarımıda satışa çıkartım diğer ilanımda.nakite ihtiyacım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.