Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI // SAMSUNG 250GB 860 EVO 275 TL Satın Al 23 Temmuz 2021 19:46 1 1 SATILDI // SAMSUNG 250GB 860 EVO 275 TL Merhabalar. Boşa çıkan Samsung 860 Evo SSD' mi satıyorum.Ürünün herhangi bir sorunu yoktur, temizdir. Uzun zamandır yedek disk olarak duruyor, kullanılmıyordu.560 Mb/s okuma, 530 Mb/s yazma vardır, resim olarak da yükledim. Yazılan veri 15.6 TB. Sıcaklık ise boşta ise 30 - 35 derece arasındadır.Ürünün kutu, fatura ve garantisi mevcuttur. 30 Ekim 2018 Amazon Türkiye faturalıdır. 2.5 yıl daha garantisi vardır.Ürün Samsun içi elden, Samsun dışı havale/EFT sonrası kargo şeklinde satılacaktır.Fiyatta pazarlık ve takas düşünmüyorum.FİYAT : SATILDI Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Ekim 2023 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] DEEPCOOL LS720 360MM BEYAZ SIVI SOĞUTUCU [SATILDI] HYPER X CLOUD II OYUNCU KULAKLIĞI [SATILIK] HYPERX ALLOY ORIGINS CORE TKL RED SWITCH GAMING KLAVYE [SATILDI] STEELSERIES RIVAL 3 RGB GAMING MOUSE