Şimdi Ara

SATILDI....SAMSUNG 40ES6140 FHD 3D LED LCD TV +2 Gözlük + HD Receiver (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
3.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uydu ile beraber satılık olup. Fiyat sondur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: constantine1982

Uydu ile beraber satılık olup. Fiyat sondur.

Dostum sigara paketi kadar dediğin uydu cihazları 50-100 arası siz 270 demişsiniz sizin cihazın markası modeli nedir
  • MM.M60 kullanıcısına yanıt
    Next minix hd uydu alıcı. O zaman 270 tl idi tabiki şimdi fiyatı 150 lere düşmüştür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: constantine1982

Next minix hd uydu alıcı. O zaman 270 tl idi tabiki şimdi fiyatı 150 lere düşmüştür.

• bence 1000 tl gibi istemelisin
  • her geçen gün yeni teknolojik ürünler çıkıyor diğerlerinin fiyatları düşüyor
  • pm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihli52 -- 28 Kasım 2013; 11:43:17 >
  • Fiyat gunceldir tüm ısrarlara rağmen hiç indirim yok. Parayı veren hesabı...
  • parayı veren gider sıfırını alır artı bu parayı veren... tarzı bir cihaz değil olsa amenna

1yıl öncesine göre fiyatlandırma yapıyorsunuz teknoloji hergün gelişiyor sizinfiyatınıza şuan güncel aynı ekran boyutundan led tvler satılıyor sıfır ve 12 takstili bu fiyata kim sizin tvnizi nakit para vererek satın alsın yada bunu neden yapsın? üstteki arkadaş 800 demiş ölücü mezarcı yaptınız adamı ama adam doğru soyluyor uydu cıhazı olmadan ederi zaten o rakamlar bu forumda herkesin maloı altından alıyorlar kullanıyorlar sıkılınca hiç zarar(yada mininum zararla) başkalarına satıp güncel olanlarını alıyorlar bu sıradada fiyatlarını eleştiren olursa aynı bu ilanda olduğu gibi mezarcı damgasını yiyor
  • Ne yazarsanız yazın fiyat sondur. 800 900 liraya bu özellikte bir tane ilan linki ver bende dediklerine doğruymuş diyebileyim. Teknosa bu cihazın teşhir olanını bile 1400 liraya satıyordu 2 ay önce onunda heryeri çizik ayrıca kumanda ve gözlük olmadığını söylediler.
  • Bu ürüne en yakın sıfır cihaz 40F6340 uydu alıcılı model ve bulabileceğiniz en ucuz fiyat 1500 tl diyelim o da bulabilirseniz. Bu durumda %20'lik bir fark var sıfırı ile arasında. Bence uydu alıcının harici olması ve markasından dolayı da avantajlı bir ürün. Satıcı arkadaşın referanslarını da göz önünde bulundurduğumuzda teşhir ürünle karşılaştırmıyorum bile. Ürünün garantisinin de 15 ay gibi uzun bir süre daha devam edeceğini düşünürsek, Türkiye şartlarında fiyat uygun bence. Bu arada arkadaşı tanımam etmem, yanlış anlaşılma olmasın, sadece çok yüklenildiğini düşündüğüm için fikrimi yazma ihtiyacı duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keko keko

Bu ürüne en yakın sıfır cihaz 40F6340 uydu alıcılı model ve bulabileceğiniz en ucuz fiyat 1500 tl diyelim o da bulabilirseniz. Bu durumda %20'lik bir fark var sıfırı ile arasında. Bence uydu alıcının harici olması ve markasından dolayı da avantajlı bir ürün. Satıcı arkadaşın referanslarını da göz önünde bulundurduğumuzda teşhir ürünle karşılaştırmıyorum bile. Ürünün garantisinin de 15 ay gibi uzun bir süre daha devam edeceğini düşünürsek, Türkiye şartlarında fiyat uygun bence. Bu arada arkadaşı tanımam etmem, yanlış anlaşılma olmasın, sadece çok yüklenildiğini düşündüğüm için fikrimi yazma ihtiyacı duydum.

neden en yakın cihaz 6300 serisi oluyor onuda anlatırmısınız alın ben size dengi olan modeli söyleyeyim

http://www.hizlial.com/samsung-ue-40f6170-40-inc-102-cm-200hz-usbmovie-uydu-alicili-3d-led-tv/05.011.1271.0558

f6170 modeli onuda -1350-1400liraya çok yerden bulunup alınabilecek bir model ve ilan sahibinin sattığı cihazdan daha güncel sıfır ve 12 taksitli olarak alınabiliyor

yanlış anlamayın ama belliki piyasadan pek haberiniz yok eğer gerçekten söylediğiniz gibi olsaydı o zaman arkadaşın fiyatının tutulur bi tarafı olurdu ama bugün bu şartlarda malesef yok

• quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

quote:

Orijinalden alıntı: keko keko

Bu ürüne en yakın sıfır cihaz 40F6340 uydu alıcılı model ve bulabileceğiniz en ucuz fiyat 1500 tl diyelim o da bulabilirseniz. Bu durumda %20'lik bir fark var sıfırı ile arasında. Bence uydu alıcının harici olması ve markasından dolayı da avantajlı bir ürün. Satıcı arkadaşın referanslarını da göz önünde bulundurduğumuzda teşhir ürünle karşılaştırmıyorum bile. Ürünün garantisinin de 15 ay gibi uzun bir süre daha devam edeceğini düşünürsek, Türkiye şartlarında fiyat uygun bence. Bu arada arkadaşı tanımam etmem, yanlış anlaşılma olmasın, sadece çok yüklenildiğini düşündüğüm için fikrimi yazma ihtiyacı duydum.

neden en yakın cihaz 6300 serisi oluyor onuda anlatırmısınız alın ben size dengi olan modeli söyleyeyim

http://www.hizlial.com/samsung-ue-40f6170-40-inc-102-cm-200hz-usbmovie-uydu-alicili-3d-led-tv/05.011.1271.0558

f6170 modeli onuda -1350-1400liraya çok yerden bulunup alınabilecek bir model ve ilan sahibinin sattığı cihazdan daha güncel sıfır ve 12 taksitli olarak alınabiliyor

yanlış anlamayın ama belliki piyasadan pek haberiniz yok eğer gerçekten söylediğiniz gibi olsaydı o zaman arkadaşın fiyatının tutulur bi tarafı olurdu ama bugün bu şartlarda malesef yok

Siz de yanlış anlamayın ama söylediğiniz tv'de wifi ve smart tv özelliği yok

• o özellikler için 400tl fazladan vermek isteyen verebilir ama ben öyle birisi olacağını sanmıyorum bu tvninde edeceği 800tlden 1 tl fazla değil
  • Ne demeye çalıştığınızı anlamıyorum, niye hala uzatıyorsunuz hiç anlamıyorum...
  • keko keko K kullanıcısına yanıt
    Dostum boşuna yorma kendini, ben artık susuyorum.
  • p.m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishak_koc -- 8 Aralık 2013; 21:15:18 >
  • Pm attım cevap bekliyorum
  • E-5'TE kültür üniversitesi yanında outlet center'mi ne diye bi yer var , orada istanbul bilişim diye olan mağazada bu televizyon 2 yıl garantili halde sıfır olarak 1100 tl.
    Uydu alıcısı olmadığı için gıcık olup almadım !
  • Hocam bu ürün teknosaya özel üretim. İstanbul bilişimde yada başka hiçbiryerde yoktur. Buraya link koyarsanız daha inandırıcı olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.