Şimdi Ara

SATILDI....SAMSUNG 40ES6140 FHD 3D LED LCD TV +2 Gözlük + HD Receiver (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
3.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım stokta olmadığı için haber ver yazıyor.
  • satilmadiysa 1000 lira verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can_221 C kullanıcısına yanıt
    Hocam satılmadı ve 1200 TL de ısrarım devam ediyor.
  • Haddim olmayarak araya giriyorum ama 1100 lira iyi gibi eğer ikinizde razı olursanız. Çünkü alıcı da satıcı da iyi niyetli gibi geldi bana. Hayırlısı olsun tabiki. Bu arada takas düşünmezsiniz diye teklif etmedim şimdiye kadar ama dükkanımdaki sisteme bakın bi eğer düşünürseniz. Selametle...
  • Çok inatçı bir satıcı gibi bende teklif yaptım eğer kabul ederse hemen şuan ödemesini yapacağım.Kesinlikle indirim şart.
  • Bende alamadım. Türkiye tabiiri ile arkadaş inanılmaz tok bir satıcı. Boşuna uğraştırmamak için söylüyorum hiç pazarlık edeyim demeyin, 2 yılda geçse indirim yapacağını zannetmiyorum

Hayırlı satışlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 6 Ocak 2014; 16:35:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Bende alamadım. Türkiye tabiiri ile arkadaş inanılmaz tok bir satıcı. Boşuna uğraştırmamak için söylüyorum hiç pazarlık edeyim demeyin, 2 yılda geçse indirim yapacağını zannetmiyorum

tok satıcı değil yiyen olursa ilanı... kullandığı tv ye ilan açtı büyük ihtimal belki bu paraya alacak biri çıkarda bende az masrafla üst modele geçerim diye ama bu fiyata daha çok bekler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

quote:

Bende alamadım. Türkiye tabiiri ile arkadaş inanılmaz tok bir satıcı. Boşuna uğraştırmamak için söylüyorum hiç pazarlık edeyim demeyin, 2 yılda geçse indirim yapacağını zannetmiyorum

tok satıcı değil yiyen olursa ilanı... kullandığı tv ye ilan açtı büyük ihtimal belki bu paraya alacak biri çıkarda bende az masrafla üst modele geçerim diye ama bu fiyata daha çok bekler..

Sence fiyat ne olmalı hakkı ne?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

quote:

Sence fiyat ne olmalı hakkı ne?

yukardada yazdım benim paramla 800tl..1 kuruş fazla etmez (uydu alıcısız) buna bu fiyatı hemde nakit para verecek olan gider sıfır taksitli tv alır..

• 1100tl elden vermişler öyle dedi. Bende iyi teklif yaptım ama uydusu ile 1000tlden fazla vermem artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 6 Ocak 2014; 19:04:28 >
  • quote:

1100tl elden vermişler zaten Bende iyi teklif yaptım ama uydusu ile 1000tlden fazla vermem artık.

ceza alayım yada mesajım silinsin hiç onemlı değil fikrimi bildiklerimi yazmadıktan sıonra forumda olmamın bir anlamı yok zaten acık acık soyleleyım 1100tl hemde nakit olarak bu tv ye veren adam TEKNOLOJİ CAHİLİ ENAYİNİN ÖNDE GİDENİDİR.
  • Dostum sana ne içirdiler bu saatte :) ikinizinde kafası güzel sanırım. istediğim fiyatı yazarım birader sana ne oluyor herkes istediği fiyatı yazar, alan alır alamayan senin gibi boş boş konuşur.
  • dostum hayırlı işler sana. bende senin dışında herkese 1100 liraya satarım fakat sana özel 1200 liradır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: constantine1982

dostum hayırlı işler sana. bende senin dışında herkese 1100 liraya satarım fakat sana özel 1200 liradır.

Bir şey demedik ama canın sağ olsun.Sayemde 100tl daha indirmiş oldun
  • seninde canın sağolsun hocam.
  • Taş patlasın 1000tl ederi var ama uydusunu vermek şartı ile.Kafana yatarsa pm at. 1000tl çok ama uydusu ile idare eder.Kutusu felan vardır umarım kutusu felan yoksa 1000tlde etmez diyeyim.
  • VideOyun kullanıcısına yanıt
    istediğiniz fiyatı biçmekte özgürsünüz yalnız bende malın sahibi olarak bu özgürlüğe sahibim.
  • Sattınmı bari o fiyata ?
  • VideOyun kullanıcısına yanıt
    sattım hocam içiniz rahat olsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.