Şimdi Ara

SATILDI....SAMSUNG 40ES6140 FHD 3D LED LCD TV +2 Gözlük + HD Receiver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
3.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cihaz Teknosadan alındı ve 9 ay kullanıldı. Nokta hata toz yoktur. Rahatlıkla sıfır cihaz kondisyonunda diyebilirim.
    15 ay daha garantisi vardır. 3D film performansı mükemmeldir. Yanında 270 TL degerinde Nextstar HD uydu alıcısı hediyemdir. uydu alıcısı Sigara paketi büyüklüğündedir.

BAŞLICA ÖZELLİKLERİ :
    SMART TV , 3D , 200 HZ, WIFI, USB YADA HARİCİDEN HER TÜRLÜ FİLM FORMATI DESTEKLİYOR.

CİHAZIN KENDİ RESİMLERİ AŞAĞIDADIR.
     SATILDI....SAMSUNG 40ES6140 FHD 3D LED LCD TV +2 Gözlük + HD Receiver SATILDI....SAMSUNG 40ES6140 FHD 3D LED LCD TV +2 Gözlük + HD Receiver SATILDI....SAMSUNG 40ES6140 FHD 3D LED LCD TV +2 Gözlük + HD Receiver SATILDI....SAMSUNG 40ES6140 FHD 3D LED LCD TV +2 Gözlük + HD Receiver SATILDI....SAMSUNG 40ES6140 FHD 3D LED LCD TV +2 Gözlük + HD Receiver
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.ç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine1982 -- 21 Ocak 2014; 19:50:33 >

• furkani kullanıcısına yanıt
    hocam son 1200 e bırakabilirim.
  • Aynı cihaz teknosa mağazalarında 1399 tl dir sıfırı.

bilgilerinize sunarım.

iyi günler.
  • Teknosa bazan teşhir ürünlerini indirimli satar. enişteme almıştık. teşhirden indirip inceleyip kutuladık.
    şu an 1399 olan smartv değildir. ama dvb s var içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle66

Teknosa bazan teşhir ürünlerini indirimli satar. enişteme almıştık. teşhirden indirip inceleyip kutuladık.
    şu an 1399 olan smartv değildir. ama dvb s var içinde.

Dün inceledim kapalı kutu stokta mevcuttu.

Sevgiler.
  • Fiyat 1200 olmuştur. Yanında 279tl değerinde hd uydu alıcısını bedavaya veriyorum fiyatı kıyaslarken bunuda göz önünde bulundurunuz.ayrıca cihazın sıfırından nokta farkı yoktur.
  • Aynı ürün olduğuna dair link verebilirmisiniz.
  • Pm attım.
  • Smart TV ne oluyo beyler?
  • Bir Pm daha attım hocam...
  • pm....
  • 850-900 alınır veya 800
  • adam ölücü çıktı rıza baba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

adam ölücü çıktı rıza baba

yada mezarcımı desek
  • Ben uydu falan istemiyorum. Zaten amacım da evimde bilgisayar üzerinden güzel güzel dvd izlemek oyunlarda yayın filan yapmak.

O uydu şeysini fiyattan kaldırıp fiyat söylersen, İstanbul'daysan gelip direk alabilirim. Düzgün bir fiyat söyle tabi ki yani :) Sıfırından üç beş lira aşağısını da söylemen bir anlam ifade etmez çünkü. lol
  • Uydu alicisi haric fiyat alabilir miyim ? Birde 32"led tv vestel takas dusunur musunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat pazarlıksız son fiyattır. Ürünün sıfırını alırım diyenler boşyere umutlanmasın malesef sıfırı hiçbiryerde yok bu teknosanın kampanyalı bir ürünüydü ve uydu ile beraber 1700 liraya aldım daha yeni 1 yıl oldu. Ürün her anlamda sıfır temizliktedir.
  • hayırlı satışlar fiyat takip
  • uydu cihazı hariç fiyatınız nedir
  • fiyat takip 13.12 ye kadar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.