Şimdi Ara

SATILDI Samsung Gear S2 Classic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Gear S3 aldığımdan dolayı elimdekini satılığa çıkardım. 1 seneye yakın daha garantisi devam etmektedir. Samsun da samsung bayisinden aldım. Sadece deri kordonun iç yüzeyinde biraz deforme oldu. Resimden de görebilirsiniz. Bunun nedeni sürekli saatin kolumda takılı olması ve biraz da terlemiş olmam :) Özellikle yaz aylarında çok takmıştım. Dilerseniz amazondan veya başka yerlerden ucuza metal kordon alabilirsiniz. Onun haricinde hiçbir sorunu yoktur. Sorularınız varsa özel mesaj yoluyla sorabilirsiniz.

Fiyat: ---

Takas yoktur. Faturası vardır.

Önce havale/eft sonra kargo şeklinde çalışıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 14 Ocak 2017; 13:21:37 >

• Hocam cihazın özellikleri nden falan bahsedermisiniz biraz birde son fiyat ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes1516

Hocam cihazın özellikleri nden falan bahsedermisiniz biraz birde son fiyat ne olur?

Hocam saatin özelliklerini çok kolayca internetten de bulabilirsiniz. Ama ben size buradan söyleyeyim. Herhangi bir samsung veya samsung olmayan android telefonlarla bluetooth yoluyla birbirine bağlayabilirsiniz. Tabii android sürümü 4.4 üstü olmak zorunda. Onun dışında, 250 mah bataryası var. Bunun süresi kullanıma göre değişiyor, 2-3 gün en fazla 4 gün gidebilir. Benim kullandığımda 2-3 günün sonunda şarja takıyordum. Su geçirmez özelliği var (IP68). Ben cihazı daha çok adım sayar niyetine almıştım. O yüzden çokta diğer özelliklerini kullanmadım. Samsung market de bir sürü saat şekilleri var ücretli ve ücretsiz olarak. Çeşit oldukça dolu, ayrıca diğer uygulamalar da var tabii. Birde unutmadan barometresi de var.

Fiyata gelince maalesef en son fiyat budur. Benimle aynı fiyatta başka birisini görürseniz o zaman indirebilirim. Ama bu fiyata satanı zor bulunur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.