Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI! SATILIK HP STREAM 7 TABLET Satın Al 20 Aralık 2014 00:03 1 1 SATILDI! SATILIK HP STREAM 7 TABLET Urunu yurtdisindan aldim. Kullanmak amaciyla almistim fakat elimde Lumia 1520 var ve telefon oldugundan tablet gereksiz kaldi biraz. Istanbul ici elden teslim ederim. Fiyat 250 liradir. Urunu ilk geldigi gun (16 Aralik Sali geldi) acip inceledim. Onun disinda kullanmadim. Urun kamerasi disinda guzel. Gerci gece cekimine baktim ve cok kotuydu diye bu karara vardim belki gunduz cekimi iyidir. Asfalt 8 kurdum, 3 oyun oynadim, kasmadi. Genel kullanimim boyle. 32GB, SD eklenebiliyor. Windows 8.1 var icinde.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI! SATILIK HP STREAM 7 TABLET DIGITURKPLAY 27 EYLUL MAÇLARI 1200K KALITE
Arkadaslar fiyat 260 lira. Evde bos bos duruyor. Ondan satmak istiyorum. Yaninda donusturucu de gonderecegim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI! SATILIK HP STREAM 7 TABLET DIGITURKPLAY 27 EYLUL MAÇLARI 1200K KALITE
250.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI! SATILIK HP STREAM 7 TABLET DIGITURKPLAY 27 EYLUL MAÇLARI 1200K KALITE