Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık i5 4590 + Corsair 300WR + Cooler Master Hyper 212 Evo + Pioneer Bluray Yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar. Sistemimi yenilemeden önce Kasım 2020'ye kadar sorunsuz kullandığım donanımlarımı satıyorum. Tüm parçaların ilk sahibi benim ve hepsini titizlikle kullandım. Tüm parçaların faturaları ve kutuları mevcut ancak hepsinin garantisi bitti.

Cyberpunk 2077 çıkmadan önce sistemi değiştirdiğim için Kasım 2020'ye kadar tüm oyunları 1080P çözünürlükte sorunsuz oynadım. Ancak tabi ki ekran kartı ile darboğaz sorunu olabiliyor. Önümüzdeki dönemde oyun oynamak için almak isteyen arkadaşların 1080P çözünürlükte darboğaz konusu aklında bulunsun.

Bu bilgisayar EBA (uzaktan eğitim) ve ofis kullanımı için idealdir. Firmamızda da aynı işlemciye sahip bilgisayarlar var. İşlemcideki dahili Intel HD 4600 ekran kartı ofis uygulamaları ve günlük kullanım için yeterli. Örneğin MikroFly uygulamasını sorunsuzca çalıştırıyor.

Makine mühendisi olduğum için düzenli olarak Autocad, Inventor, Ansys, Rocky DEM, Matlab programlarını kullanıyorum. Bu programların tamamını bu emektar bilgisayarda sorunsuzca kullandım.

Aşağıdaki listede yer alan parçaların tamamı satılıktır ve hepsi fotoğraflarda görüldüğü gibi kasada montajlı şekildedir. Alan kişiye de bu şekilde vereceğim. Aydın içinde olanlaa elden teslim edebilir ve kuruluma yardımcı olabilirim. Diğer illere ise önce havale/eft, sonra kargo şeklinde gönderebilirim ama alacak kişilerin deneyebilmesi için önceliğim Aydın içidir. Satılık parçaların içinde ekran kartı, güç kaynağı ve hard disk yok. Çünkü bu parçaları şu anki sistemimde kullanıyorum.

İşlemci: i5 4590 (stok soğutucusu da mevcut) - FORUM DIŞINA SATILDI
    İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 Evo - 150 TL + aşağıda yazılı macun hediye - emrex1925 isimli arkadaşa satıldı.
    Anakart: MSI Z97 Gaming 3 - FORUM DIŞINA SATILDI
    RAM: Crucial Ballistix Tactical 16 GB (2x8GB) DDR3 1600 Mhz CL8 - FORUM DIŞINA SATILDI
    Kasa: Corsair 300WR Pencereli Kasa - 350 TL + 2 adet sata III kablo hediye
    Bluray Yazıcı: Pioneer BDXL (Eğer hala çift taraflı DVD ile arşiv yapan varsa bu ürün oldukça kullanışlı olacaktır) - 350 TL
    Hediye: Arctic MX-4 2019 Edition 4 gr termal macun (Sadece 1 kere kullanıldı. İhtiyacım olmadığı için sistemi alan kişiye hediye edeceğim)

Kasa ve bluray yazıcı satışı aşağıdaki konudan devam etmektedir.
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-corsair-300wr-pencereli-kasa-pioneer-bluray-yazici-cooler-master-hyper-212-evo-sogutucu--147337126#147337126

Ödeme Yöntemleri: İşbankası, Enpara, Ziraat Bankası

Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Herkese iyi alışverişler.

[SATILDI] Satılık i5 4590 + Corsair 300WR + Cooler Master Hyper 212 Evo + Pioneer Bluray Yazıcı [SATILDI] Satılık i5 4590 + Corsair 300WR + Cooler Master Hyper 212 Evo + Pioneer Bluray Yazıcı [SATILDI] Satılık i5 4590 + Corsair 300WR + Cooler Master Hyper 212 Evo + Pioneer Bluray Yazıcı [SATILDI] Satılık i5 4590 + Corsair 300WR + Cooler Master Hyper 212 Evo + Pioneer Bluray Yazıcı [SATILDI] Satılık i5 4590 + Corsair 300WR + Cooler Master Hyper 212 Evo + Pioneer Bluray Yazıcı [SATILDI] Satılık i5 4590 + Corsair 300WR + Cooler Master Hyper 212 Evo + Pioneer Bluray Yazıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korialstrasz -- 20 Ocak 2021; 15:36:14 >

• Hocam işlemci +ram +anakart +soğutucu olarak fiyat verebilir misiniz
  • anakart tek satılacak olursa pm lütfen
  • Major Meto kullanıcısına yanıt
    İşlemci, anakart ve ram bugün satıldı hocam. Şu an sadece kasa, işlemci soğutucu ve bluraz yazıcı mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.