Şimdi Ara

Satılık Türkiye Garantili MSI GTX 980 Gaming 4G Ekran Kartı - 1200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar. 30.03.2015 tarihinde İnventustan aldığım MSI GTX 980 Gaming 4G ekran kartımı artık oyun oynamaya vaktim olmadığı için ve başka ihtiyaçlarımı karşılamak için satıyorum. Kartın 30.03.2017 tarihine kadar 10 ay daha garantisi vardır. Kartı faturası ve eksiksiz kutu içeriğiyle birlikte göndereceğim.

Karta hiç overclock yapmadım. Tüm oyunları 1920x1080 çözünürlük ve ultra ayarlarda sorunsuz oynadığım için overclock yapmaya da ihtiyaç duymadım. Kartı anlatmaya gerek yok. Forumda ana konusunda incelemelere ve testlere ulaşabilirsiniz.

Aydın'da olan veya Aydın'a yolu düşen arkadaşlar, bilgisayarımda istedikleri oyunu test ederek kartı elden teslim alabilirler. GTX 9xx serisindeki çok önemli bir sorun olan Coil Whine kartımda kesinlikle yoktur. Gelme imkanı olan arkadaşlar coil whine olup olmadığını da görmüş olurlar.

Alışveriş önce havale sonra kargo şeklinde gerçekleştirilecektir. Önce havale yapmakta tereddütü olan arkadaşlar için donanımhaber referanslarım haricinde %100 olumlu 159 satışlı gittigidiyor profilimi de özel mesaj yoluyla iletebilirim.

Ödeme Yöntemleri: Enpara, TEB

Herkese iyi alışverişler.

SATILMIŞTIR.

Satılık Türkiye Garantili MSI GTX 980 Gaming 4G Ekran Kartı - 1200 TL  Satılık Türkiye Garantili MSI GTX 980 Gaming 4G Ekran Kartı - 1200 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korialstrasz -- 15 Haziran 2016; 19:25:56 >

• Hayırlı satışlar hemşehrim :) kart güzel biraz daha nakitim olsa kaçırmazdım.
  • vasak09 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Daha iyisi senin olsun. :) Yeni seri çıktı diye laf ediyorlar GTX 9xx serisine ama aldığım günden beri ayar kısmadım kartla. Daha ne yapsın kart?
  • Hayırlı satışlar kartın uzunluğu kaç cm.Vga girişli monitörde Dvı dönüştürücüyle kullanabilirim sanırım.
  • madhearted20 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Kartın uzunluğu 27,9 cm'dir. Dediğiniz gibi VGA-DVI dönüştürücüyle rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Kart tarafimfan satinalinmistir... Satıcı arkadasimiza anlayışı için teşekkür ederim.

REF

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur806 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İyi günlerde kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.