Şimdi Ara

[SATILDI]SATILIK SIFIR FATURALI GARANTİLİ 240 GB TOSHIBA OCZ TR200 SSD [UYGUN FİYAT]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    KUTUSU AÇILMAMIŞ, KULLANILMAMIŞ, FATURALI,GARANTİLİ 240 GB KAPALI KUTU SSD

adet fiyatına 250 tl istiyorum. pazarlık yok,indirim yok

SAHİBİNDEN İLAN NUMARASI : 626232493
    1 ADET MEVCUT

Fiyatı beğenmeyen arkadaşlar, araştırma yaparak fiyatını koyuyorum. Adını sanını bilmediğimiz sitedeki fiyatları baz alarak eleştiri yapacaksanız belirtiyorum yorum veya mesaj atmayın, atanları şikayet edeceğim. Bilgilerinize.

not: FATURASI [SATILDI]SATILIK SIFIR FATURALI GARANTİLİ 240 GB TOSHIBA OCZ TR200 SSD [UYGUN FİYAT]

[SATILDI]SATILIK SIFIR FATURALI GARANTİLİ 240 GB TOSHIBA OCZ TR200 SSD [UYGUN FİYAT][SATILDI]SATILIK SIFIR FATURALI GARANTİLİ 240 GB TOSHIBA OCZ TR200 SSD [UYGUN FİYAT][SATILDI]SATILIK SIFIR FATURALI GARANTİLİ 240 GB TOSHIBA OCZ TR200 SSD [UYGUN FİYAT][SATILDI]SATILIK SIFIR FATURALI GARANTİLİ 240 GB TOSHIBA OCZ TR200 SSD [UYGUN FİYAT]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 7 Aralık 2018; 22:48:54 >

• Selamlar

Garanti belgesi hükmü olan birşey değil üstadım adam faturanın fotoğrafını koymuş zaten. Garanti belgesi, amacı arıza durumunda nereye gitmeniz nereyi aramanız gerektiğini göstermek olan bir kağıttır. Yani alan kişinin şundan aldım bundan aldım demek zorunda değil. Faturanın bir fotokopisiyle beraber servise ürünü ulaştırması yeterli ve fiyatta kullanıcı için gayet makul bir fiyat markada güzel marka. Bence eleştireceğiz birşey yok.

Saygılarımla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oguz0695 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ben faturasını koymadan önce yapmıştı eleştirisini. Faturası olduğunu da bilmiyordum sonradan ekledim. Olay Bundan ibaret :)

• murderuo kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, hayırlı akşamların olsun :)
  • Sağolun sizlere de hayırlı akşamlar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.