Şimdi Ara

SATILIK KONTROL OEM KONTROL FREEK (FORUMA ÖZEL ÇİFT 20 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Çok memnun bir şekilde kullandığım kontrol freeklerin satışına başladım arkadaşlar. Detaylı bir şekilde fotoğrafladım, sormak istediklerinizi. Pm'den, facebook üzerinden,e-posta üzerinden,0537 544 79 79 nolu telefona SMS ve whatsapp üzerinden sorabilirsiniz.

ÇİFTİNİ 30 TL YE SATIYORUM,1 ÇİFTTE 2 ADET BULUNUR.

İstanbul avrupa yakasında,esenler metroda-dörtyolda,sirkeci,eminönü,cağaloğlu,gülhane sultanahmet semtlerinde elden teslim edebilirim.Diğer her yere ÜCRET ALICIDAN KARGOLARIM

sanalpazardan komisyonunu ekleyerek ilan açarım.

sahibinden. com ilan numarası : 592683468

sahibinden. com get'li ilan numarası: 592687219

Eğer fazla fazla istiyorsanız özellikle görüşelim. Selametle. Gelsin resimler

SATILIK KONTROL OEM KONTROL FREEK (FORUMA ÖZEL ÇİFT 20 TL)SATILIK KONTROL OEM KONTROL FREEK (FORUMA ÖZEL ÇİFT 20 TL)SATILIK KONTROL OEM KONTROL FREEK (FORUMA ÖZEL ÇİFT 20 TL)SATILIK KONTROL OEM KONTROL FREEK (FORUMA ÖZEL ÇİFT 20 TL)SATILIK KONTROL OEM KONTROL FREEK (FORUMA ÖZEL ÇİFT 20 TL)SATILIK KONTROL OEM KONTROL FREEK (FORUMA ÖZEL ÇİFT 20 TL)SATILIK KONTROL OEM KONTROL FREEK (FORUMA ÖZEL ÇİFT 20 TL)SATILIK KONTROL OEM KONTROL FREEK (FORUMA ÖZEL ÇİFT 20 TL)SATILIK KONTROL OEM KONTROL FREEK (FORUMA ÖZEL ÇİFT 20 TL)SATILIK KONTROL OEM KONTROL FREEK (FORUMA ÖZEL ÇİFT 20 TL)

Bu arada Kontrol Freek nedir diye soracak olursanız buyrun videosu;

https://www.youtube.com/watch?v=Zg1k3gQR7CM
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 30 Temmuz 2018; 16:31:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.