Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık Temiz Global Elite Hesabı [SATILDI]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Steamde Kullandığım 2 hesabım var, biri main öbürü smurf hesabım.aslında smurf hesabımda main hesabım gibi oldu.
    uzun zamandır oyun oynamaya vakit bulamıyorum. boşu boşuna duruyor hesablarım.
    2.ci hesabımı satmaya karar verdim.
    daha öncede burada 3.cü hesabımı satmıştım, ilgili link ;http://forum.donanimhaber.com/m_110672731/f_//tm.htm#110672731 = dileyen satın alan arkadasa pm atıp soru sorabilir , satış işlemiyle alakalı güven olarak.

Hesab bilgilerimi yazayım;

1) 2 Mar 2014 = den beri kullanıyorum
    2) hesabda bulunan oyunlar ; Counter-Strike: Global Offensive + Mark of the Ninja
    3) Cs GO = KULLANIM SURESI = 1,221 saat.
    4) Hesabta herhangi bir , Takas banı,Vac ban,Pazar banı vs vb banlar yoktur. = temiz hesabtır.
    5) Envanterde = Altın Kan Tazısı Operasyonu Jetonu + Altın Firar Operasyonu Jetonu + Gümüş Anka Operasyonu Jetonu MEVCUTTUR.
    6) Steam Level 10.
    7) Steam Pazar açıktır.
    8) 363 win Global elite
    9) statslar =http://csgo-stats.com/haviye9/

aklıma gelenler bunlar.

hesab satış devir ile alakalı ;

1) SATIS FIYATI PAZARLIKSIZ 100 TL
    2) ENPARA FINANBANK HESABIMA = ONCE ALICI HAVALE YAPAR , DAHA SONRA TESLIM EDILIR*
    3) EGER ILGILENEN VARSA TAKAS OLARAKTA ; CS GO KEY KABUL EDERIM , 17 KEY ONCE MAIN HESABIMA GONDERIRSINIZ ; BENDE HESABI DEVIR EDERIM AYNI SEKILDE,
    4) TESLIM EDILIRKEN ; HESABDAKI TUM KISISEL BILGILER SIFIRLANICAKTIR. TEMIZ SEKILDE DEVIR EDILECEKTIR.

satışdaki steam hesabı linki ;http://steamcommunity.com/id/havIye9/
    ciddi alıcı arkadaslar ; pm atıp özelden iletişime gecebilirler.
    hesab satılmazsa ,kullanmaya devam edeceğim. bundan dolayı ;
    Troll arkadaslar uzak dursunlar, kesinlikle trolleyen kişilere cevab vermeyeceğim.Başka ilanlarla veya konularla eğlenebilirsiniz..
    burada yazmayı unuttugum veya sizin merak ettiginiz yerler mevcut ise pm ile sorabilirsiniz.

[SATILDI] Satılık Temiz Global Elite Hesabı [SATILDI] [SATILDI] Satılık Temiz Global Elite Hesabı [SATILDI]

[SATILDI] Satılık Temiz Global Elite Hesabı [SATILDI] [SATILDI] Satılık Temiz Global Elite Hesabı [SATILDI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unique-9 -- 11 Ocak 2016; 23:05:30 >

• Güvenilir ve hızlıdır daha önce hesap satın almışlığım var hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dynamic222 D kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • PM yolladım.
  • zaferkeskin1 kullanıcısına yanıt
    cevaplandı
  • +güncel
  • +güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +güncel
  • Guncel degil hocaa :) gidiyorum atmye

• Phreak LoL kullanıcısına yanıt
    pardon hocam :(
  • RESERVED BY = " Phreak LoL "
  • HESAB ; Phreak LoL arkadaşıma 100tl ye satılmıştır. kendisi önce havaleyi yaptı, daha sonra hesabı teslim aldı. teşekkür ederim. hayrlı uğurlu olsun
  • Ceyhun kardesime ilgisi icin ozellikle tesekkur ediyorum. Rahat bir alisveris gerceklestirdik kendisiyle tesekkur ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.