Şimdi Ara

Satıldı...... Sıfir Gibi Asus Rog Matrix Platinum GTX 980

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ürün forumdışı satılmıştır.

Ürün 27.01.2018 tarihinde paketinden açılmış olup. Kutu içeriği resimde gösterilmiştir. Çizik dahi bulunmuyor.
    31.10.2019 tarihine kadar garantisi vardır.Pentadan sorgulama yapılmış ve ordan bakılmıştır. Pubg de tüm ayarlar orta ve görüş uzaklığı yüksekte 1680x1060 çözünürlükte 130-144 arası fps vermektedir. yüksek ayarda 100 fps altına düşmüyor. 1060 ile 1070 arasında bir karttir. Aşağıda GTX 1060 ı özellik olarak geçtiğini gösteren versus linki bulunmaktadır.

İkinci el kurallarına göre konu yoruma kapalıdır.

Kartın yük altındaki durumuna göre değişen led ışıkları.
    Satıldı...... Sıfir Gibi Asus Rog Matrix Platinum GTX 980Satıldı...... Sıfir Gibi Asus Rog Matrix Platinum GTX 980Satıldı...... Sıfir Gibi Asus Rog Matrix Platinum GTX 980Satıldı...... Sıfir Gibi Asus Rog Matrix Platinum GTX 980Satıldı...... Sıfir Gibi Asus Rog Matrix Platinum GTX 980Satıldı...... Sıfir Gibi Asus Rog Matrix Platinum GTX 980Satıldı...... Sıfir Gibi Asus Rog Matrix Platinum GTX 980Satıldı...... Sıfir Gibi Asus Rog Matrix Platinum GTX 980
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilefruz -- 4 Şubat 2018; 18:33:13 >

• Şekli için bile olsa alınırdı ama piyasanın gözü kör olsun, bit pazarına nur yağıyor
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    bu zamanda bu ürünün sıfırı tek tüktür. Fiyatıda güzeldir 1060 a kıyasla alınabilecek bir karttır. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilefruz

bu zamanda bu ürünün sıfırı tek tüktür. Fiyatıda güzeldir 1060 a kıyasla alınabilecek bir karttır. Kolay gelsin

Piyasanın malum durumu nedeniyle fiyata eleştiri getiremem, çok astronomik değil bana göre, insan iç geçiriyor sadece 6 ay önce bu fiyata gtx 1070 alınıyordu ama o 6 ay önceydi geride kaldı o günler, piyasa koşulları kendini dayatıyor kaçarı yok..

Kart efsane ona laf yok.
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    emin olun asgari ücreti sebebiyle kart fiyatları daha ileriki günlerde biraz daha artacaktır. yavaştan çıkmaya başladı zaten. Asusu en iyi ekran kartlarından biridir diyebiliriz. Mimarı olarak eski olsada 1060 yerine alınabilecek bir kart bazı özelliklerde 1070 i geride bırakmayı başarabilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilefruz -- 29 Ocak 2018; 21:12:38 >
  • Efsane kart hemde sıfır olması cabası böylesini bulmak imkansız fakat yanlış zamanda satışta :) 1900TL gibi bir rakamı bu kart için gerçekten veren çıkacak mı takip edelim bakalım :)
  • Ben şekline hayran kaldım kartın. bence şekli şemali bile yeter. hayırı satıslarınız olsun :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugia B kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kusura bakmada bi kiside cikip sunu dememis 2 gün kullanilan kart nasil 0 oluyor 31 10 2019 garantiden yola cikarsak 3 yil garantili olsa asus 31 10 2016 en iyi ihtimal 2 yil hesaplandi desek 31 10 2017 satin alinma ilanin bi yerinde iki gun kullanildi yaziyo bi yerindede 0 ilana goz atarken dikkatimi cekti yanlis anlamaya sebebiyet verebilir ilan

• ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Alan kişi zaten idrak eder zor bisey değil. Konuyu dedikodu mekanına cevirmeyin lütfen. Ürün sıfır olarak elime geldi ilk açan benim. Faturası normalde 3 ay önce kesildi pentada daha eski görünüyor. Asusu aradığınızda fatura kesim tarihinden itibaren 3 yıldır diyor. Ürün bana göre sıfıra çok yakın.olduğu sıfır diyorum size göre 2. El olabilir herkes işine geldiğince anlıyor. İlan yoruma kapalıdır açık şekilde cevap verdim konuyu kirletmeyin sorunuz varsa özelden cevaplarım. Daha önce.konu kirlendigi için şikayet etmiştim ürünü almıyorsunuz lütfen konumu da kirletmeyin.

• Ilan övgü iceren yorumlara acik elestirilere kapali tamamdir. Iyisatislar

• bu kart 1070 ten iyimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komador56

bu kart 1070 ten iyimi.

http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-980-vs-Nvidia-GTX-1070/2576vs3609

ama 1070i bazi ozelliklerde geride birakmis

• Heroes To Us kullanıcısına yanıt
    senin hic ihtiyacın olmiycak ozelliklerde :D
    kart 1070 cok asagı kalıyor guc tüketimi uyumluluk nesil grafik motoru desteklediği teknoloji acısından nerdeyse %50 fark var.
  • peynir ekmek gibi gidiyor ekran kartları :) 89 model şahin ile GTX 1060 takaslamak isteyenler var forumda
  • Heroes To Us kullanıcısına yanıt
    Cahiller toplanmış yine. Gtx 980 de 2048 cuda çekirdeği varken 1070 te 1920 cuda çekirdeği var. Söylediğimin arkadasındayim bazi ozelliklerde 1070 i geride bırakmış kapiş ?? Ayrıca DOKU KAPLAMA ÜNİTELERİ (TMUS) değerinde 1070 120tmus gtx 980 128 tmus. Şimdi.kaybolabilirsin izin veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilefruz -- 5 Şubat 2018; 12:33:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilefruz

Cahiller toplanmış yine. Gtx 980 de 2048 cuda çekirdeği varken 1070 te 1920 cuda çekirdeği var. Söylediğimin arkadasındayim bazi ozelliklerde 1070 i geride bırakmış kapiş ?? Ayrıca DOKU KAPLAMA ÜNİTELERİ (TMUS) değerinde 1070 120tmus gtx 980 128 tmus. Şimdi.kaybolabilirsin izin veriyorum.

Usluba bak He geride birakmis haklisin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.