Şimdi Ara

[SATILDI] Sıfır LG49SJ800V 19 Ay LG Türkiye Garantili 4K HDR-D. Vision TV 3.500 TL - Kullanılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar,

23.03.2018 tarihinde kurulumu yapılan ve bir üst modeliyle değiştirilmek için Hepsiburada'ya geri yollanan televizyonu satıyorum. HB iademi kabul etmediği için THH'ye gitmiştim ve bu süre boyunca televizyon HB'nin deposunda duruyordu. THH aleyhime ve iadenin reddine karar verdiği ve ben bu süre içinde kendime yeni bir TV aldığım için başlıktaki televizyon LG49SJ800V'yi satıyorum.

Eski konularımdan iade ile ilgili süreci görebilirsiniz. TV 23.03.2018 tarihinde yetkili servis tarafından kuruldu, fakat üstüne biraz daha koyup Sony (XE9005) almak istediğim için iade/değişim yapmayı istedim. Hala 19 ay garantisi bulunuyor. Kullanım süresi yalnızca 23.03.2018 tarihi içerisinde ayarlar ve kalibrasyon ile ilgili oldu, dolayısıyla izlenilmedi denilebilir. Saatlerle ölçülür toplam açık kalma süresi.

Şu an sıfır kutusunda paketli olarak durmaktadır, tarafıma bugün teslim edildi. Ürünü paketinden çıkartıp kurdum ve test ettim kalite kontrol için, resetleyip tekrar kutusuna koydum. Ürünün fiyatı şu an HB'da üçüncü satıcıda 4.468TL'dir. Ben direkt HB'dan satın aldım.

Ürünü aldığım fiyat 3.549 lira. Burada herhangi bir kâr amacı gütmediğim için alış fiyatı üzerinden satıyorum. Zira yeni TV aldığım için borcunu ödemem lazım. İstenirse fatura detayları, benim ürünü Hepsiburada'ya kargoladığım kargo bilgileri vs. verilebilir -ki ürünü kullanmadığım ve bende olmadığı anlaşılsın. Referanslarımdan ürün satışlarıma bakarak karar verebilirsiniz.

Satış fiyatı 3.500 TL'dir. İstanbul/Maltepe'den elden teslim edilebilir veya alıcı ödemeli olarak kargoya teslim edilebilir.

Teşekkürler,

[SATILDI] Sıfır LG49SJ800V 19 Ay LG Türkiye Garantili 4K HDR-D. Vision TV 3.500 TL -  Kullanılmadı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 19 Eylül 2018; 17:15:08 >

• Fiyat takip
  • PM...
  • pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakavuz -- 17 Eylül 2018; 16:30:42 >
  • Pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stEelFoot -- 18 Eylül 2018; 12:36:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.