Şimdi Ara

[SATILIK/GÜNCEL] Steam Cüzdan Kodları - KALAN BAKİYE 1800TL - %10 İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK/GÜNCEL] Steam Cüzdan Kodları - KALAN BAKİYE 1800TL - %10 İNDİRİM

Steam cüzdan kodları %10 indirimle satılıktır. Hesabınıza ekleyeceğiniz kod verilecek, oyunlar hediye olarak gönderilmeyecektir.

Örneğin, 300TL'lik kod için 270TL ödeyeceksiniz. 1000TL ve üzeri alımlarda indirim oranı artırılır.

Toplam Kalan Bakiye: Kalan bakiye 1800TL'dir. (Güncel, 28.04.2023)

1 adet 300 ve 3 adet 500TL'lik kod bulunmaktadır.

ÖM ile iletişime geçebilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Tüm bakiye bir arkadaşımıza ayırtılmıştır.

• Satılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakiye almak için ulaştım,kodların nereden nasıl temin edildiğini sordum amacım gidip oradan daha ucuza almak değil amacım kodların güvenilirliğini sorgulamak fakat aldığım cevap güvenmiyorsan alma gibi umursamaz savsaklayıcı bir tavır oldu. Nereden gelip gittiği belli olmayan paranın kime gittiği belirsiz bir durumda alışveriş yapmanızı tavsiye etmem zira hesabınız yasaklanabilir , bu yorumum ilan baltalama veya size kızmamdan dolayı değil insanların oyun veya değerli eşyalarıyla sahip oldukları günün birinde sebepsiz yere sonsuza kadar yasaklanınca keyleri çok güvenilir bir arkadaşımdan aldım deyince o yasak öyle kalkmayacak.

• kasimcan887 kullanıcısına yanıt

1. Tarafımdan binlerce liralık kod alan ve sürekli aktif alım yapan arkadaş var, ismini söylemememi istediği için maalesef ki yazamıyorum.

2. Kodların güvenilirliğini sordunuz, telefon numaramı istediniz verdim. Olanları düzgün şekilde ifade etmekte fayda var.

Önce gelip hesabınızın çok değerli olduğunu ilettiniz. Counter Strike içerikli bir hesabınızın olduğunu anlıyorum ve kodların güvenilirliğini sorduğunuz andan itibaren ben de alım yapılan yer ile iletişime geçip detayını öğrendim ve size aktardım. Sonra çok aşırı yüklü bir alım yapmak istediğinizi söylediniz (50 bin lira) ve bu sebeple hususun tarafınıza sorun yaratmaması için daha çok araştırmayı sürdürdüm. Kodlar resmi Steam Key veren bir portaldan çekiliyor. Eğer sizin istediğiniz direkt Steam kanalından çekilen bir anahtarsa zaten bu anahtarları bu fiyata bulamazsınız. Ödeme karşılığı verilen ya da promosyonel anahtarlar olduğu için bu fiyata satıyor insanlar. Yoksa gidip Steam'den 100 liralık kod çekip size 85 liraya satacak hali yok zararına, mantığınız ve olaya yaklaşımınız zaten yanlış. Steam kodları zaten Steam tarafından üretiliyor, biz de resmi satış yapan sitelerden bu kodları üretiyoruz bakiye karşılığı.

Emin olamayan tavrınızın üzerine, kafanızın rahat olmayacaksa alım yapmayın diye ekledim. Ardından sanki 10 yıldır birbirimizi tanıyormuşçasına çocuklaşarak direkt sert çıkmaya başladınız. Yanıt vermiyorsunuz, düzgün yanıt alamıyoruzundan tutun, neden böyle dediniz hususuna kadar öyle değil mi? Amacım sizin hesabınızı ve sizi düşünmekken beni haksız pozisyona sokuyorsunuz ve 40 yıllık arkadaşımmış gibi bana tavır takınıyorsunuz. Böyle bir tavırla bırakın 50 bin lirayı 500 bin liralık da alım yapsanız ticaretin doğası gereği zaten size kimse bir şey satmaz.

Amacım ilanı baltalamak değil diyorsunuz ama yazdığınız şey direkt asılsız itiraf ve burada binlerce liralık alım yapmış insanlar var. 15 yıllık hesabımla binlerce lira yüklediğim benim hesabım var gibi elle tutulur elementler var. Bunu da tecrübesizliğinize veriyorum aldığınız aksiyonu ve nasıl sonuçlar doğuracağını düşünerek hareket edin, sonra boş yere insanların hayatında çok önemli bir yeriniz varmış gibi tavır takınmayın.

Sizi tanımam etmem, siz de beni tanımazsınız. Hesabınız çok değerliyse madem normal yollardan alım yapın ki başınız ağrımasın istedik, suçlu biz olduk. Tavrınızın ne kadar irrite edici ve garip olduğunu aynaya baksanız anlayacaksınız aslında ama neyse. Sizin yüzünüzden alım yapacak olan arkadaşlar çekinceli şekilde ÖM atıyorlar, hala amacım konuyu baltalamak değil diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 21 Aralık 2022; 21:32:32 >

• kasimcan887 kullanıcısına yanıt

Steam kodları steam tarafından üretilip resmi satıcılar tarafından satışa çıkarılır. Bahsettiğiniz şekilde nereden geldiği belli olmayan bir durum söz konusu olamaz steam cüzdan kodundan bahsediyoruz, kalp para basılmıyor. Artık şaşırmamak elde değil, olaylara o kadar duygusal yaklaşıyorsunuz ki duymak istediğiniz cevaplar gelmeyince insanların başlıklarını baltalamıyorum kisvesi altında baltalıyor ve ilgi bekliyorsunuz cidden farklı mecralar da ilgi çekmenizi öneririm.

Ben 1 ay içerisin de 3.600 TL’lik kod aldım arkadaştan hesabım da neredeyse yarısı daha yüklü yarısını da kendi hesabıma oyun alıp hediye gönderdim. Herhangi sorun olmadı alacak arkadaşlara öneririm.

• 900 TL lik steam kodu aldım. Kısa süre içerisinde sorunsuz bir ticaret gerçekleştirdik.

• 900tl'lik Steam cüzdan kodu satın aldım, hızlı ve güvenilir alışverişti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 900 TL'ik alışveriş gerçekleştirdik. Sorunsuz ve hızlı.

• Kendisinden hizli bir şekilde , sorunsuzda kod aldim. Yüksek kod alacak arkadaşlar , Bu konuda rahatlikla alabilirler.

• 900-1000 TL arası kod almak istiyorum. Ulaşabilir misiniz? (Ne kadara geliyor, ödeme yöntemi, teslimat süresi vs. detaylarla birlikte)

• 600TL lik alışveriş yaptık. Hızlı ve güvenli

• Sorunsuz şekilde 900 TL wallet kodu alındı. İletişimi için ayrıca teşekkür ederim. 

• güncel bakiye var mıdır?

• Güncellendi.

• Kendisinden sorunsuz şekilde yine Cüzdan Kodu aldım. Teşekkür ederim. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.