Şimdi Ara

Satıldı -- Sony Z3 Compact Satılık (Anakart fiyatına satılık sadece ekranı değiştirilecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Artvin İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu iki yıl önce vodafone'dan almıştım. Yaklaşık altı ay önce ekran kalkması problemi yaşadım, kendi çabamla titizlikle yapıştırdım, son bir ay içerisinde de dokunmatiğin üst ve alt kısmı çalışmamaya başladı. Telefondan ve bu markadan soğudum bu yüzden, ekranı yaptırmak yerine ucuza ikinci el başka bir telefon aldım. Bu telefonu da ölü fiyata satıyorum.

Telefon halen çalışır vaziyette, eldiven modunda zor da olsa kullanılabilir durumda. Kullandığım sürece ekranı dışında çok fazla sorun yaşamadım. İsteyen ekranını yaptırır, isteyen de parça niyetine kullanır, zaten anakart fiyatına satacağım, fazla bir şey istemiyorum. Anakartı da oldukça güçlü.

İstediğim fiyat: 250 tl.
    Kargo size ait.
    Ödemeyi havale/eft veya papara ile alacağım. Ödemeyi aldıktan sonra gönderiyi yapabilirim.

Satıldı -- Sony Z3 Compact Satılık (Anakart fiyatına satılık sadece ekranı değiştirilecek)Satıldı -- Sony Z3 Compact Satılık (Anakart fiyatına satılık sadece ekranı değiştirilecek)Satıldı -- Sony Z3 Compact Satılık (Anakart fiyatına satılık sadece ekranı değiştirilecek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barua -- 12 Ekim 2017; 16:51:6 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satıldı mı cihaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır satılmadı.

• Kargo sonrası ödeme kabul ederseniz alabilirim cihazı, profilime bakabilirsiniz, iyi satışlar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezerve edildi.

• Telefon flasource adlı kullanıcı tarafından satın alınmıştır.

• Arkadaşıma güveni nezaketi için teşekkür ederim, kargoyu gönderdi, teslim aldığım gün ödemesi yapılacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.