Şimdi Ara

SATILDI STAX SR-001 MKII Elektrostatik Kulakiçi Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hevesimi aldığım, bir süredir kenarda yattığı ve gene elimde ıvır zıvır biriktiği için satılıktır. Fonksiyonel olarak herhangi bir problemi yoktur, modsuzdur. Görsel olarak sanırım bir iki küçük birşeyler var ama tam belli değil, fotoğrafları ekleyince net olarak yazarım.

Kulaklık, energizer'ı, kafaüstü dönüştürücüsü ve orjinal mini to mini'si ile gelecektir.

Sıfır fiyatı ve özelliklerine şuradan bakılabilir:http://www.audiocubes.com/product/Stax_SR-001_MKII_System.html

Fiyat: SATILMIŞTIR
    Takas tekliflerine açığım mantık dahilinde.

Ekstra 20TLye kendi yaptığım, yanında gelenden daha iyi olan mini to mini kabloyu da gönderebilirim.

Üstündeki yapıştırmalar cırt, problemsiz olarak leke bırakmadan sökülebiliyor. İki tane çok küçük çizik fotoğraflarda gözüküyor.

Fotoğraflar:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 27 Ekim 2010; 23:57:06 >

• Hocam ses rengi nasıl bu cihazın. IEM dünyasında hangi konumda bulunuyor. O kutucuğun vazifesi ne? Hayırlı ve bol kazançlar hocam...
  • Bu kulaklığın sürücüsü bizim kullandığımız kulaklıklardan farklı olarak çok ince yapıda. Bu sebeple çok daha hızlı tepki verebiliyor. Sesi çok net ve ciddi anlamda ayrıntılı. Çok iyi kaynak istiyor, kaynak iyileştikçe çok ciddi gelişme gösteriyor. Ses karakteri olarak mid ve biraz da tiz ağırlıklı, bası bana göre gayet yeterli olan bir kulaklık. HD600ün biraz bassızı veya Ortofonun biraz bassızı ve tizlisi diyebilirim karakter olarak. Arkası açık olduğu için izolasyon earbud kulaklıklardaki gibi, neredeyse yok. Ama bu sayede genişlik ve doğallığa sahip, aynı zamanda da kullanması çok rahat oluyor...

Yanındaki kutu ise energizer denilen kısım. Kulaklık onsuz kullanılamıyor. Mp3 çalarınızı ona takıp, ona kulaklığı takmak durumundasınız.
  • SM3'ten sonra gözden çıkmadı değil mi? Ellerine sağlık hocam iyi ki varsın.
  • Yok, SM3 ile ilgili değil satış. İkisi çok ayrı kulvarların kulaklıkları her konuda

quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

SM3'ten sonra gözden çıkmadı değil mi? Ellerine sağlık hocam iyi ki varsın.
  • Kulaklıkarın genelde HD600 karakterine yakın oluyor, HD600'den zor vazgeçeksin gibi geliyor bana.
  • Birkaç gün içinde HD600 de gidici

quote:

Kulaklıkarın genelde HD600 karakterine yakın oluyor, HD600'den zor vazgeçeksin gibi geliyor bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırada kim bilir ne var.
  • Hiçbir fikrim yok

quote:

Sırada kim bilir ne var.
  • Kardeşim hayırlı satışlar.

ürünü ben denedim,bir iem e göre oldukça doğal ve hızlı bir kulaklık.iemlerin tozunu atması bi kenara Kafaüstülerle bile rahatlıkla kapışabilecek bir ürün.ses doğal formuna çok yakın çıkıyor.iemlere para gömmektense,bu tarz bir ürünle yola devam etmek çok daha mantıklı ve genel bir çözümleme olabilir.böyle bir ürün bu fiyatta tr de bir kere bulunur.ihtiyacı olan kaçırmasın.
  • Kaçıran kaçırdı, ürün satıldı
  • Alana da satanada hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.