Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 '' SATILDI '' Tertemiz Logitech G920 Direksiyon Seti - Fırsat Ürün - BU FİYATA YOK Satın Al 31 Mayıs 2021 11:51 1 1 '' SATILDI '' Tertemiz Logitech G920 Direksiyon Seti - Fırsat Ürün - BU FİYATA YOK Tertemiz durumda yurt dışından akrabam getirdi, ilk sahibi benim, iş güç derken vakit bulamadığım için konsolumu sattım. Bu nedenle toplamda 30-40 saatten fazla kullanılmamış direksiyon setimi satıyorum. Hiçbir kusuru bulunmuyor ne görsel ne mekanik. KUTUSU VAR. PAZARLIK YOK. Tek fiyat. Verene kargolarım yada uşak merkezden elden teslim alabilir. Piyasaki en temiz ve uygun fiyatlı G920'settir.. Sahibinden üzerinde 2000TL'ye ilanım var forum içi 1900TL'dir.FORUM DIŞI SATILMIŞTIR. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Uşak Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TR’nin EN UCUZU - Apple Magic Keyboard 12.9 SATILDI - Nintendo Switch V2 Gri Temiz PS5 Diskli 16500TL - 2 Kol 18000 Mini ITX Oyun ve İş İstasyonu -