Şimdi Ara

SATILDI> TERTEMİZ, SIFIRDAN FARKSIZ, EKSİKSİZ HTC ONE M8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
6
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Selamlar. 1.5 sene önce yurtdışından almış olduğum açık gri renk Htc One M8 cihazım satılıktır.

-Bizzat şahsi pasaporta kayıtlıdır.

-Cihazım kozmetik olarak 10/9,9 alır. Ekranda, arka kapakta, tuşlarda, sarj ve kulaklık girişinde hiç bir problem, leke bulunmamaktadır. Herşeyi ilk günkü gibidir.

-Kutu içeriği eksiksizdir. Kullanım kılavuzu, orjinal şarj aleti, orjinal kulaklığı herşeyi durmaktadır. Hatta içinden çıkan NFC stickerları bile durmaktadır.

-Root, yazılım vs bu tür hiçbir işlem yapılmamıştır. Orjinal sürüm Android 6.0 ve arayüz sürümü HTC Sense 7.0'dır.

-Alındığı ilk dakikadan itibaren kılıf ve cam ekran koruyucu ile kullanılmıştır.

-Alan arkadaşa yanına spigen kılıf, şeffaf silikon kılıf ve cam ekran koruyucu ile göndereceğim.

SATILDI> TERTEMİZ, SIFIRDAN FARKSIZ, EKSİKSİZ HTC ONE M8 SATILDI> TERTEMİZ, SIFIRDAN FARKSIZ, EKSİKSİZ HTC ONE M8 SATILDI> TERTEMİZ, SIFIRDAN FARKSIZ, EKSİKSİZ HTC ONE M8 SATILDI> TERTEMİZ, SIFIRDAN FARKSIZ, EKSİKSİZ HTC ONE M8 SATILDI> TERTEMİZ, SIFIRDAN FARKSIZ, EKSİKSİZ HTC ONE M8

Geçmiş referans ve sattığım ilanlara bakarsanız bu cihazımda aynıdır, zerre farkı yoktur. Alan kişi gönül rahatlığıyla, sorunsuz bir şekilde kullanacaktır.

Ankara içi elden teslim edebilir. Diğer şehirlere istediğiniz kargo şirketi ile şubeye veya adresinize teslim gönderebilirim.

Aklınıza takılan, sormak istediğiniz herşey için PM atabilirsiniz. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 7 Aralık 2016; 12:13:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pm attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pil durumu nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bellek kaç gb hocam?
  • Fiyat yazıyor mu ben mi göremedim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.