Bildirim
SATILDI - The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
Oyunu 375 TL'den aldım. 200 - 220 TL'ye bir ilan göster biz de görelim. Sahibinden de en düşük fiyat 275 TL. Satın almakla ilgilenmiyorsan da gelip burada ilana salça olma.quote:
Orijinalden alıntı: Silverlight
Bu mesaj silindi.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Oyunu 375e almış olmanız değerinin bu kadar olduğu anlamına gelmiyor. Sahibinden de senin gibi adamlarla dolu. Piyasayı takip etmesi gereken sensin.quote:
Orijinalden alıntı: Bloo.
Oyunu 375 TL'den aldım. 200 - 220 TL'ye bir ilan göster biz de görelim. Sahibinden de en düşük fiyat 275 TL. Satın almakla ilgilenmiyorsan da gelip burada ilana salça olma.
Alıntıları Göster -
Forum da senin gibi ölücü adamlarla dolu. Forumda en son iki hafta önce açılan ilanda 300 TL'den konmuş. Dediğim gibi ilgilenmiyorsan konuyu kirletme.quote:
Oyunu 375e almış olmanız değerinin bu kadar olduğu anlamına gelmiyor. Sahibinden de senin gibi adamlarla dolu. Piyasayı takip etmesi gereken sensin.
Alıntıları Göster
https://forum.donanimhaber.com/satildi-zelda-breath-of-the-wild-nintendo-switch-kutulu--139236371______________________________
-
Bak bakayım satılmış mı o ilan? Ben ölücü değilim, oyun bende var. Geçen ay 220den aldım. Senin gibiler kendini akıllı zannedip, nintendo piyasasını mahvediyor.quote:
Forum da senin gibi ölücü adamlarla dolu. Forumda en son iki hafta önce açılan ilanda 300 TL'den konmuş. Dediğim gibi ilgilenmiyorsan konuyu kirletme.
https://forum.donanimhaber.com/satildi-zelda-breath-of-the-wild-nintendo-switch-kutulu--139236371
Alıntıları Göster
-
Eminim 220 TL'den almışsındır. Bu fiyattan satılıp satılmayacağı seni hiç ilgilendirmez.quote:
Bak bakayım satılmış mı o ilan? Ben ölücü değilim, oyun bende var. Geçen ay 220den aldım. Senin gibiler kendini akıllı zannedip, nintendo piyasasını mahvediyor.
Alıntıları Göster______________________________
-
İlgilendirmez canım. Satacak adam bulabiliyorsan helal olsun.quote:
Eminim 220 TL'den almışsındır. Bu fiyattan satılıp satılmayacağı seni hiç ilgilendirmez.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X