Şimdi Ara

SATILDI - The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #Nintendo Wii Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir hafta önce sıfır olarak alındı. Bitirildiği için satılıyor. Hiçbir problemi yok. Takasa ve pazarlığa kapalı.

SATILDI - The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight

Bu mesaj silindi.
    Oyunu 375 TL'den aldım. 200 - 220 TL'ye bir ilan göster biz de görelim. Sahibinden de en düşük fiyat 275 TL. Satın almakla ilgilenmiyorsan da gelip burada ilana salça olma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Oyunu 375 TL'den aldım. 200 - 220 TL'ye bir ilan göster biz de görelim. Sahibinden de en düşük fiyat 275 TL. Satın almakla ilgilenmiyorsan da gelip burada ilana salça olma.

Alıntıları Göster
    Oyunu 375e almış olmanız değerinin bu kadar olduğu anlamına gelmiyor. Sahibinden de senin gibi adamlarla dolu. Piyasayı takip etmesi gereken sensin.
  • quote:

Oyunu 375e almış olmanız değerinin bu kadar olduğu anlamına gelmiyor. Sahibinden de senin gibi adamlarla dolu. Piyasayı takip etmesi gereken sensin.

Alıntıları Göster
    Forum da senin gibi ölücü adamlarla dolu. Forumda en son iki hafta önce açılan ilanda 300 TL'den konmuş. Dediğim gibi ilgilenmiyorsan konuyu kirletme.
    https://forum.donanimhaber.com/satildi-zelda-breath-of-the-wild-nintendo-switch-kutulu--139236371

• quote:

Forum da senin gibi ölücü adamlarla dolu. Forumda en son iki hafta önce açılan ilanda 300 TL'den konmuş. Dediğim gibi ilgilenmiyorsan konuyu kirletme.
    https://forum.donanimhaber.com/satildi-zelda-breath-of-the-wild-nintendo-switch-kutulu--139236371

Alıntıları Göster
    Bak bakayım satılmış mı o ilan? Ben ölücü değilim, oyun bende var. Geçen ay 220den aldım. Senin gibiler kendini akıllı zannedip, nintendo piyasasını mahvediyor.

• quote:

Bak bakayım satılmış mı o ilan? Ben ölücü değilim, oyun bende var. Geçen ay 220den aldım. Senin gibiler kendini akıllı zannedip, nintendo piyasasını mahvediyor.

Alıntıları Göster
    Eminim 220 TL'den almışsındır. Bu fiyattan satılıp satılmayacağı seni hiç ilgilendirmez.

• quote:

Eminim 220 TL'den almışsındır. Bu fiyattan satılıp satılmayacağı seni hiç ilgilendirmez.

Alıntıları Göster
    İlgilendirmez canım. Satacak adam bulabiliyorsan helal olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.