Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ( SATILDI ) TOSHİBA REGZA 42 SL 738G 42" EDGE LED TV Satın Al 19 Aralık 2018 19:47 1 1 ( SATILDI ) TOSHİBA REGZA 42 SL 738G 42" EDGE LED TV ( SATILDI ) TOSHİBA 42 SL 738G 42" EDGE LED TV TOSHİBA 42"LED TV 1000 TLdiğer fotoğraflardaki AXEN TV SATILDITOSHİBA TELEVİZYONUN ÇERÇEVE KENARLARINDA GÖZE BATMAYAN KILCAL BAZI ÇİZİKLER VAR TELEVİZYONDA GÖRÜNTÜ ÇOK GÜZEL ÇALIŞMASINDA SORUN YOK AYAĞI YOK DUVARA MONTE EDİLİP KULLANILABİLİR BEN FOTOĞRAF ÇEKERKEN DİK DURMASI İÇİN ALTINA ÖRTÜ DESTEK KOYDUM KUMANDASI VAR AYRICA ÖN KISIMDAKİ DOKUNMATİK BUTONLARDAN MENÜDE HER TÜRLÜ İŞLEM YAPILABİLİYOR AXEN TV TERTEMİZ TOSHİBA TV'NİN ÇALIŞMASINDA KULLANIMINDA HİÇ BİR SORUN YOK ELDEN ALMAK İSTEYENLER İST BAHÇELİEVLERDE SEYREDİP YERİNDEN ALABİLİR ARZUYA GÖRE DİĞER İLLERE KARGOLANIR İLK TERCİHİM BÜYÜK EKRALI CİHAZ OLDUĞU İÇİN YERİNDE ELDEN SATIŞTIR FOTOĞRAFLARI KAMERASI İYİ OLMAYAN BİR TABLETLE ÇETİM Teklif edilecek ürünün kozmetik ve donanımsal durumu hakkında yeterli bilgi verilip ne şekide takas düşünüldüğü yani takas şartları belirtildiği taktirde mantıklı takas teklifleri değerlendirilirLütfen diğer ilanlarımada bakın ilginizi çekecek bir ürün olabilir herkese iyi alışverişlerSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün dükkanımdan ürünlerle takasla alınık 5ınch veya üzeri ekranlı Telefon. Sony Vaio PCV-E51M 20 Hepsi bir Arada TV+ Masaüstü Bilgisayar Pierre Cardin 104131F08 Kol Saati temiz sorunsuz. ORJİNAL SIFIR AYARINDA JVC DECK HER FONKSİYONU SORUNSUZ ÇALIŞIR