Şimdi Ara

[SATILDI] Wacom Bamboo Stylus Feel Black CS300UK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Diğer Markalar Kapasite #128 GB #WIFI
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumdan bir arkadaşa satıldı, ilan silinebilir...

Wacom Bamboo Stylus Feel Black CS300UK

[SATILDI] Wacom Bamboo Stylus Feel Black CS300UK  [SATILDI] Wacom Bamboo Stylus Feel Black CS300UK

[SATILDI] Wacom Bamboo Stylus Feel Black CS300UK  [SATILDI] Wacom Bamboo Stylus Feel Black CS300UK

Satışın sahibinden.com daki ilanı:
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-aksesuarlar-wacom-bamboo-stylus-feel-black-cs300uk-335060131/detay/

Japonya'dan eBay aracılığı ile alınmış çok az kullanılmış, ucu hiç değiştirilmemiştir. Fotoğraflarda görüleceği gibi üzerinde takılı gelen ucu bile aşınmamıştır. İki yedek ucu, uç değiştirme aparatı ve dökümanları ile kutu içeriği tamdır. Fotoğraflarda gözüken kullandığım cihazlar, cihazların kendi kalemleri, cetvel, tükenmez ve kurşun kalem karşılaştırma maksatlı fotoğraflara eklenmiştir; satışa dahil değildir. Ürünün Türkiyede satışı yoktur. Google veya Wacom'un resmi Türkiye sitesine girip ürünü arattığınızda sizi aracı bir firmaya yönlendirir. Yönlendirilen yerde ücreti 164,71 TL ve teslimat süresi 3-6 hafta arası... Resmi sitesinde tavsiye edilen satış fiyatı ise 350 Çin Yuanı, oda yaklaşık 154 TL yapıyor. Bu rakamlara göre ben oldukça uygun bir fiyata sattığımı düşünüyorum. Bursa içi elden teslim edilir. Bursa dışı önce EFT/havale sonra kargo.

Modelleme, Grafiker ve fotoğraf düzenleyenlerin yakından tanıdığı Wacom, dünyaca ünlü çizim tableti üreticisidir. Bu kalem Wacom teknolojili dijitalleştirilmiş ekranlarda kullanılır. Wacom teknolojili ekranı pekçok tanınmış marka ürettiği bilgisayar, tablet ve telefonda kullanmaktadır. Uyumlu marka ve modeller altta listelenmiştir. Ben, Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR (11.6 inç) bilgisayarımla beraber Samsung Galaxy Note 8.0 (8 inç) tablet/telefonumda kullandım. Ölçüleri ve kalemlerinin karşılaştırmasını fotoğraflarda görebilirsiniz. Note serisinin tüm modelleri ile denedim, çalıştığını gördüm. Bilgisayarınız destekliyor ve özellikle telefonunuzda Samsung Note serisi bir telefon ise hiç düşünmeden alın derim. Tek kalem ile birden çok cihazı yönetmek oldukça zevkli... Kablosuz ve pilsizdir, basınç seviyelerini 1024 kademeye kadar tanır (Normal kalem gibi, yazacağınız/çizeceğiniz uygulamada bastırarak veya hafif kullanma arasındaki farkı yansıtır). Kalem gövdesinde bulunan kısayol tuşu atanmış görevleri yapar. Yanında verilen yedek uçlardan biri sıkı, sert; diğeri kauçuk, yumuşaktır. İhtiyacınıza göre değiştirebilirsiniz. Çizim işinin yanısıra elyazısını tanıma adınada kullanabilirsiniz. Son güncelemeler ile mevcut işletim sistemleri elyazısını tanımayı oldukça geliştirmiş durumdadır. Özellikte Samsung'u ve Android sistemini bu yönü ile çok başarılı bulduğumu söyleyebilirim.
    Cihazlarınızın yer tasarrufu sağlamak için küçük yapılmış dahili kalemleririn aksine günlük hayatta kullanılan kalem ergonomisine sahip olduğu için kullanımı rahattır. Ağırlığı dengelenmiştir, uzun çalışmalarda kullanıcıyı yormaz. Kullanım dışı durumlarda, saklama ve taşıma için kapağında çelikten klasik kalem klipsi bulunmaktadır.

Fiziksel Özellikleri:
    Ağırlığı: 18 gr
    Çapı: 9,5 mm
    Uzunluğu (kapaklı): 132 mm
    Uzunluğu (kapaksız): 122 mm

Uyum Sağladığı Bilgisayar/Tablet/Telefon Ürünleri:
    ASUS Eee Slate B121
    ASUS VivoTab™ (excluding ASUS VivoTab™ RT, ASUS VivoTab™ Smart)
    ASUS VivoTab™ Note 8
    Bamboo™ Pad
    Dell Latitude™ 10 tablet (excluding Dell Latitude™ 10 essentials)
    ErenEben (E ?E ?) T6
    Fujitsu LIFEBOOK® T732
    Fujitsu LIFEBOOK® T902
    Lenovo® ThinkPad® Tablet 2
    Microsoft® Surface™ Pro
    Microsoft® Surface™ Pro 2
    Panasonic Toughbook® CF-C2
    Panasonic Toughbook® CF-H2 Field
    Panasonic Toughpad™ FZ-A1 Commented [MN3]: Bamboo Smart names not final
    Samsung ATIV Smart PC
    Toshiba REGZA Tablet AT703 / Toshiba Excite™ Write AT10PE-A-105
    Toshiba WT310
    Samsung GALAXY Note® I
    Samsung GALAXY Note® II
    Samsung GALAXY Note® 3
    Samsung GALAXY Note® 4
    Samsung GALAXY Note® 5
    Samsung GALAXY Note® 6
    Samsung GALAXY Note® 7
    Samsung GALAXY Note® 8.0
    Samsung GALAXY Note® 10.1
    Samsung GALAXY Note® 10.1 2014 Edition
    Samsung GALAXY Note® Pro 12.2
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 4 Eylül 2016; 2:27:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.