Şimdi Ara

[SATILDI] XBOX 360 ELITE 120GB (JASPER + FW'Lİ + 2 KOL + 21 OYUN + PİL ŞARJ ALETİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Konsol Elite 120GB modeli olup Jasper boarda sahiptir. Bu zamana kadar 3K veya benzeri hiçbir hata vermemiştir. FW dışında açılmamış olup, tamir veya modifiye görmemiştir. FW olarak LT+ 2 yüklü, zamanında 3 yükletmemiştim çünkü şuan da hala çalışan mp3 yöntemiyle birkaç özel korumalı oyun hariç tüm oyunları oynatabilmekte. Konsol banlı değildir, ben multiplayer oynamak istiyorum derseniz LT+ 3 yükletip %100 yazdırılmış kopyalarınızla Live'da oynayabilirsiniz. Standart aksesuarlara ek olarak ekstradan bir orijinal kol, 4 adet şarj edilebilir duracell pil ve bunlar için şarj aleti vereceğim. Böylece sürekli pil almanız gerekmeyecek. Ayrıca yanında 21 adet oyun da göndereceğim, şuanki FW ile hepsi mp3 yöntemiyle çalışmakta. Oyunların listesini aşağıda verdim; oynayacaklarınız varsa ve LT+ 3 attırmaya niyetliyseniz önce oynayın bitirin bunları çünkü fw'den sonra çalışmayacaktırlar, tam yazılmış kopya gerektiğinden. Satma nedenim yeni nesil konsol almayı düşünüyor olmam ve ayrıca PS3 kullanıcısıyım, yoluma uzun süredir bununla devam ediyordum zaten. Xbox da boş boş bir kenarda duruyordu, öyle duracağına birisinin işini görsün. Paket Forza 3 bundle paketiydi fakat oyunu bir arkadaşıma vermiştim, o dahil değil yani.

Tüm aksesuarları, kullanım klavuzu vs. hepsinin orijinal ambalajı duruyor, özenle paketleyerek göndereceğim. Türkiye'nin her yerine Yurtiçi Kargo ile kargolayabilirim. Kargo ücreti alıcıya ait.

Fiyat: 350 TL

Takas düşünmüyorum, lütfen bu konuda teklifte bulunmayın.

Paket içindekiler:
    XBOX 360 Elite 120GB oyun konsolu
    2 adet orijinal wireless controller
    AV Kablo
    AV'dan Scart'a çevirici aparat
    Adaptör
    Ethernet kablosu
    Live kulaklık ve mikrofon (Headset)
    4 adet Duracell şarj edilebilir pil
    Pil şarj aleti

Oyunlar:
    Skyrim
    Gears of War 3
    CoD Modern Warfare 3
    Rage
    Silent Hill Downpour
    Sleeping Dogs
    Prototype 2
    The Darkness 2
    Battlefield 3
    Batman Arkham City
    TC's Ghost Recon Future Soldier
    Max Payne 3
    Dead Space 2
    Assassin's Creed Revolutions
    Assassin's Creed 3
    The Amazing Spider-Man
    Dirt 3
    LA Noire
    Borderlands 2
    Hitman Absolution
    Dishonored

[SATILDI] XBOX 360 ELITE 120GB (JASPER + FW'Lİ + 2 KOL + 21 OYUN + PİL ŞARJ ALETİ) [SATILDI] XBOX 360 ELITE 120GB (JASPER + FW'Lİ + 2 KOL + 21 OYUN + PİL ŞARJ ALETİ)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreDZ -- 30 Eylül 2013; 19:48:11 >

• Fiyatı düşürdüm arkadaşlar.
  • telefon numaranızı özelden yollarsanız görüşelim
  • pm attim cevap vermediniz !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm geri dönüş bekliyorum

• Arkadaş satmayacaksın madem neden ilan açıyosun .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazlarr

Arkadaş satmayacaksın madem neden ilan açıyosun .....

Nedir bu sinir anlam veremedim? İlanı açalı 10 gün oldu ve sahibinden.com da dahil neredeyse yüz küsür mesaj geldi, çoğu konsol hakkında sorular olsa da aralarında tamam alıyorum diyenler de çoktu. Fakat gelin görün ki falanca yerde buluşalım diyip gelmeyeni mi ararsınız, evinize gelip alacağım deyip bir daha haber alınamayanı mı, hesap bilgilerini alıp da gün içinde ödemeyi geçeceğim deyip sırra kadem basanı mı ararsınız; velhasıl her türlüsüyle karşılaştım ve işin doğrusunu söylemek gerekirse bezdim.

Sizin ciddi bir alıcı olmadığınızı ima etmiyorum, lütfen yanlış anlamayın. Fakat ayın 29'unda maaşını alıp aynı gün konsolu alacağını söyleyen birisini beklemekteyim şuan. Sonuçta bir konsol var ortada, her mesaj atana aynı anda satamam. Eğer dediğim kişi vazgeçerse veya yine haber alamazsam size haber vereceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardesim kusura bakma mesajimi gorup cevap yazmayinca biraz kizdim acikcasi ama satilmazsa ben alirim cihazi ankara batikentte oturuyorum haberini bekliyorum...

• takip
  • Konsol satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.