Şimdi Ara

-SATILDI- XBOX360 120gb! Tertemiz ve 100e Yakın Oyun 460TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar merhaba, kullanmadığım oyun konsolumu satıyorum. Zaten konsolu da forumdan bir arkadaştan almıştım. Aldığım hafta 2-3 defa oynadım sonrada tv sehpasının yanında TV nin öylece kaldı. Az önce fotolarını çekerken gördüm 1 parmak tozlandığını :) Cihaz hakkında çok bir bilgim yok. Sadece Öndeki memory slot kapakları içine kaçmış, içini açıp yerine takmak çok basit zaten ama inanın üşendiğimden ve artık uğraşmak istemediğimden satıyorum. Zaten oynamıyorumda... Alan arkadaş gerçekten memnun kalacak her şekilde kefilimdir. Pırıl Pırıl cihaz. 1 adet orjinal joyistic, 100 e yakın oyun, konsol, kutu ve diğer tüm aksesuarları ıcırı zıvırı ile vereceğim. Resimler cihaza aittir. Fiyat 460TL dir.Saygılarımla

-SATILDI- XBOX360 120gb! Tertemiz ve 100e Yakın Oyun 460TL -SATILDI- XBOX360 120gb! Tertemiz ve 100e Yakın Oyun 460TL -SATILDI- XBOX360 120gb! Tertemiz ve 100e Yakın Oyun 460TL -SATILDI- XBOX360 120gb! Tertemiz ve 100e Yakın Oyun 460TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_sencel -- 17 Ekim 2013; 8:36:02 >

• 2-3 hafta oynadıysan 100 oyunu nerden buldun merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ded-

2-3 hafta oynadıysan 100 oyunu nerden buldun merak ettim

oyunlarıyla beraber satın almıştım! ayrıca sağdan soldan internetten oyun satan dukkanlardan yada internet cafelerden temin edilebildiği hakkında bir bilgin yok herhalde hocam?
  • Konuyu Hortlatmak gibi olmasın ama Konsol Kırık bi şekildemi birde hdd si kac GB ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellForce007

Konuyu Hortlatmak gibi olmasın ama Konsol Kırık bi şekildemi birde hdd si kac GB ?

Hocam cihaz satıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.