Arkadaşlar 4 ay önce almış olduğum mon 125 i mi özel nedenlerden dolayı satıyorum. İşlerimin yoğunluğu nedeni ile de fazla kullanamıyorum. bu habiye gönül vermiş arkadaşlara 0 ayarında (1 kutu palet ancak atılmıştır) kesinlikle çizik falan bulunmamaktadır. çalışmasında fiziki görünümünde hiçbir sorun bulunmamaktadır. özenle kullanılmıştır. kullanılmadığı zamanlarda taşıma kılıfında saklanmıştır kaldırılmadan temizlik vede yağlanması rutin olarak özenle yapılmıştır. tüfeğin yanında vereceğim yatagun dampa ise 1 buçuk ay önce alınmış 0 tertemiz halde o da aynı şekilde faturalıdır. sıfır fiyatına bakılabilir istediğim fiyat set için makuldür.
tüfekle beraber;
Hatsan mod 125 Snıper 5.5 cal bipot taşıma kılıfı 2 kutu özel yağ 2 kutu palet Hatsan askı kayışı sıfır yatagun dampa
tüfeği kayseri de deneterek satmak tercihimdir. şehir dışı için kargo alıcıya aittir. tüfek için 350.00 tl yatagun dampa için 50.00 tl istiyorum. set olarak 400.00 tl dir. set olarak satmak istiyorum parça satışı olmayacaktır. f fiyat sondur. ciddi alıcılar lütfen pm den ulaşsın. resimler yüklenecektir.