Şimdi Ara

SATILIK 0 AYARINDA HATSAN MOD 125 SNIPER 5.5 CAL GARANTİLİ FATURALI EMSALSİZ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 ay önce almış olduğum mon 125 i mi özel nedenlerden dolayı satıyorum. İşlerimin yoğunluğu nedeni ile de fazla kullanamıyorum. bu habiye gönül vermiş arkadaşlara 0 ayarında (1 kutu palet ancak atılmıştır) kesinlikle çizik falan bulunmamaktadır. çalışmasında fiziki görünümünde hiçbir sorun bulunmamaktadır. özenle kullanılmıştır. kullanılmadığı zamanlarda taşıma kılıfında saklanmıştır kaldırılmadan temizlik vede yağlanması rutin olarak özenle yapılmıştır.
    tüfeğin yanında vereceğim yatagun dampa ise 1 buçuk ay önce alınmış 0 tertemiz halde o da aynı şekilde faturalıdır. sıfır fiyatına bakılabilir istediğim fiyat set için makuldür.

tüfekle beraber;

Hatsan mod 125 Snıper 5.5 cal
    bipot
    taşıma kılıfı
    2 kutu özel yağ
    2 kutu palet
    Hatsan askı kayışı
    sıfır yatagun dampa

tüfeği kayseri de deneterek satmak tercihimdir. şehir dışı için kargo alıcıya aittir. tüfek için 350.00 tl yatagun dampa için 50.00 tl istiyorum. set olarak 400.00 tl dir. set olarak satmak istiyorum parça satışı olmayacaktır. f
    fiyat sondur. ciddi alıcılar lütfen pm den ulaşsın. resimler yüklenecektir.

tüfeğin teknik ayrıntıları
    http://hatsan.com.tr/tr/yeni_havali_mod_125_sniper.asp

• yarın öğleye kadar rezervedir.
  • rezerve kalkmıştır satışa tüm hızı ile devam edilmektedir.
  •  SATILIK 0 AYARINDA HATSAN MOD 125 SNIPER 5.5 CAL GARANTİLİ FATURALI EMSALSİZ !!!

SATILIK 0 AYARINDA HATSAN MOD 125 SNIPER 5.5 CAL GARANTİLİ FATURALI EMSALSİZ !!!

arkadaşlar tüfeğimin resimleri dikkatlice inceleyin kafanıza takılan sormak istediğiniz her şey de bir pm kadar uzağınızdayım

• hiçbir aciliyeti kalmamıştır. uygun bir pcp set ile takas düşünen olursa düşünürüm. Pazartesi satıştan çekilecektir.
  • SATIŞTAN ÇEKİLMİŞTİR.
  • İlgilenirsen alabilirim pm atarsınç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.