Şimdi Ara

Satılık 1 - 3 - 6 - 12 Aylık Rapid & Netload Premium Hesaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Artvin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Satılık Netload & Rapid share Premium Hesaplar.Hiç Kullanılmamıştır ve siz istediğiniz anda hesap açılacak ve faaliyete girecektir.Alınan Hesapların İçerisinde Puanlarıda Mevcuttur.Yeni üyelik almak zorunda deyilsiniz isteyen olursa var olan hesabınıda uzatabilirim.

Rapid share Premium Hesap Süreleri & Ücretleri

1 Aylık Rapid Premium Account 15 YTL (1.000 puan hediyeli)

3 Aylık Rapid Premium Account 40 YTL (3.000 puan hediyeli)

6 Aylık Rapid Premium Account 70 YTL (6.000 puan hediyeli)

12 Aylık Rapid Premium Account 125 YTL (10.000 puan hediyeli)

Günlük İndirme Limiti 5 Gb

Ödeme Şekli : Türkiye İş Bankası

Size verecek olduğum hesap numarasına ücreti gönderdiğinizde bana haber vermeniz ve ödemenizi doğruladıktan sonra bilgilerinizi pm yoluyla size ulaştıracağım.

Lütfen '' Pm '' Yoluyla İletişime Geçiniz.

Netload Premium Hesap Süreleri & Ücretleri

1 Aylık Netload Premium Account 20 YTL ( 5 Dolar Hediyeli )

3 Aylık Netload Premium Account 50 YTL ( 7 Dolar Hediyeli )

6 Aylık Netload Premium Account 85 YTL ( 9 Dolar Hediyeli )

12 Aylık Netload Premium Account 130 YTL ( 15 Dolar Hediyeli )

Günlük İndirmede Sınırlama Yoktur.İstediğiniz Kadar Download ( İndirme ) Yapabilirsiniz...

Ödeme Şekli : Türkiye İş Bankası

Size verecek olduğum hesap numarasına ücreti gönderdiğinizde bana haber vermeniz ve ödemenizi doğruladıktan sonra bilgilerinizi pm yoluyla size ulaştıracağım.

Lütfen '' Pm '' Yoluyla İletişime Geçiniz.

...Premium Hesap Alanlar...

atik33 ( 1 Aylık Rapid Premium )

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_08 -- 6 Aralık 2009; 16:11:24 >

• 3 aylık netload uyelıgı forumda bır arkadastan(gerekırse ısmınıde verebılırım) 23 tl ye aldım.fıyatta bır duzenleme yaparsanız sızdende alabılırımçama sız 2 katından fazla fıyat yazmıssınız.
  • merhaba

eğer o arkadaşımız eğer üyelik uzatabiliyorsa benim üyeliğimi uzatmasını rica etmek istiyorum.3 aylık üyeliği eğer 23 ytl ye varsa ne güzel ordanda alabilirsiniz.bir problem teşkil etmez benim için.benim fiyatım budur.çünkü sitesinde bile 21 euro yani yaklaşık 47 ytl'dir.
  • 2 tane rapid lazım bana
  • iyi satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sess!zZ -- 15 Kasım 2009; 23:18:59 >
  • sitesinden pahalı ise bu nasıl satış mantığı? bende mi bi gariplik var inceliğini göremiyorum, yoksa account'un altın hediyesi mi var?_?

İyi satışlar.

edit:maksat edit olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layneth -- 26 Kasım 2009; 15:04:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

sitesinden pahalı ise bu nasıl satış mantığı? bende mi bi gariplik var inceliğini göremiyorum, yoksa account'un altın hediyesi mi var?_?

İyi satışlar.

edit:maksat edit olsun

Rapid Türkiye satış sitesinde burda yazan fiyatların üzerinde satılmaktadır.Amaç hem hizmet hemde azda olsa kar sağlamaktır.
  • artık rapid share ve netload gibi sitelerden upload ve puan ile hesap çıkarmak nerdeyse imkansız.

e adamlar hesap doğurmuyo herhalde kuluçkaya yatıp,çaresiz insanlar ordan satın alıp satıyor.paypalı veya oraya ödeme seçeneği olmayanlar içinde bu tip satıcılar aracı olarak cüzi miktarda kar ile satış yapıyor.

paypalı olan gitsin alsın adamın konusunu baltalamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 24 Aralık 2009; 23:08:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.