Şimdi Ara

SATILIK 1 HAFTALIK GTX1070 ROG STRİX AYRİYETTEN ALINIK RX580 ROG STRİX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem düşüklüğüne gidiyorum.Elimdeki gtx1070 i satıyorum.1 haftalık 2 yıl penta garantili. nakit düz 2000 istanbul içi elden verebilirim.

Rx580 arıyorum takas yapabiliriz üste nakit veya R5 1600 ve uyumlu anakart şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaonurmutlu -- 24 Kasım 2017; 1:10:55 >

• Bence sıkıntı ekran kartı olmayabilir. Oynadığın oyunlarda RAM yetmiyor belki de. Ne oyunları oynuyorsun acaba?
  • pubg de oyun içi fps artışını farketmek mümkün ama droplar hala var.lol ve cs go da neredeyse 50fps kayıp oldu 1050ti kullandığım döneme göre.8gb ram var 2400 yeterli değil mi?
  • 1050ti ile bf1 de çok aşırı nadir şekeilde dropla oynuyordum şuan aynı fps oranlarında ağır droplar var sistemimde bi yanlışlık var ama neresinde çözemiyorum
  • 8gb ram ile hicbirsey degerlendirilmemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci ve ramin düşük gibi belki o yüzden darboğaz yaşıyor olabilirsin. Pubg optimizasyonu bozuk bir oyun optimizasyonu sağlam bir oyunla test edin bence. Takas düşünürseniz bende msi rx 580 8gb mevcut 19.07.2017 tarihinde almıştım.
  • gtx 1070 i rx 580 e takaslamakmı . Ben böyle düşünsem yemin ediyorum akıl hastanesine yatırırım kendimi........

Sana inanamıyorum hiç mi fark görmedin sen Delilik. Saçmalık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurnazın biri çıkar şimdi takaslamak ister sakın ola YAPMA. Sorunun kaynağı Ryzen. Bende 1200 ve 1060 kullanıyorum aynı şekilde. Ryzen tek çekirdeği düşük bir işlemci. Intel e geç direk rahatlarsın ama sakın 1070 i verip 580 alma
  • takası kafa kafaya yapmak için kafayı yemiş olmam gerek zaten :) bir test yaptım şuan afterburner üzerinden pubg oynarken işlemci %90 ve üstü ekran kartı ortalama %70 kullanımda oluyor
  • intel için i3 8100 düşüncem var pek yeterli mi bilmiyorum zaten anakartım oc ye uyumlu bi kart değil.
  • Hem ryzen hem amd almak... Parayı çöpe atmak böylesi bir şey işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryzen 1300x 1070 de darbogaz yapmaması gerek ve oynadıgın pub g optimize sorunu var ve ram en düşük 12 veya 16 olmalı

https://www.youtube.com/watch?v=Xt8PZdpTDg0
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Doğru parçaları seçmiş olsaydı neresi üzecekti acaba? Ryzen başarısız bir işlemci değil sonuçta.
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Video açıklamasına bakarsan işlemci 4.0 ghz oc edilmiş. Bence arkadaş sadece anakartını değiştirsin ocye uygun bir model baksın işlemci değiştirmek yerine.
  • anakart a serisi zaten en büyük hata burda yapılmış zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 15 Kasım 2017; 23:41:25 >
  • hazır bir sistem alındığı için hataya kişisel olarak düşmedim arkadaşımın tavsiyesi olduğu için aldım ama umduğum gibi değil.evet anakartı değiştirsem ve rama ekleme yapsam daha iyi olabilir.ama ram slotlarında sanırım bi sorun var çünkü işlemci üzerindeki fana hafiften çarpıyor yakın yerdeki slota taktım şuanki ramı bilgisayar açılmıyor 5 saniyede bir resliyor yani üzerindeki soğutucuyuda çıkarmam gerekecek sanırım.
  • Kartın suçu yok tüm suç ryzen olsun çamurdan olsun diyerek bu ekran kartlı sisteme ryzen 1300 koyup satan iş bilmez şirketlerde.

Tabi arkadaşınızda suçlu size böyle bir sistemi önerdiği için, o arkadaşınızla olan ilişkinizi gözden geçirin. Düşman düşmana böyle bir sistem önermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 15 Kasım 2017; 23:52:41 >
  • mustafaonurmutlu M kullanıcısına yanıt
    Resetleme olayı ramin mhzleri yükseltildiyse bununla alakalı olabilir bir süre resetledikten sonra sistem mhzleri düşürüp pcyi açacaktır. Ramin fana çarpma konusunu tam anlayamadım.
  • sistemde ryzen 3 1200 vardı ben 1300x almayı tercih ettim hem 1200 veriyorlar hemde oc yapılamayan anakart yani hazır sistemlerin hepsi upgrade yapılamayacak tarzda tasarlanıyor resmen.
  • işlemci üzerindeki stok fan ram slotlarına çok yakın şuan elimdeki ramı oraya yerleştirdiğimde stok fanın kenarına değecek şekilde kalıyor.ve kendini resetlemeye başlıyor bilgisayar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.