Şimdi Ara

SATILIK 1 HAFTALIK GTX1070 ROG STRİX AYRİYETTEN ALINIK RX580 ROG STRİX (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok artık r3 1200 e 1070 mi yapmışlar. Tam vicdansızmış yav onlar. Anakart modeli nedir , ramin o kadar yakın olmaması gerek stok fana.
  • yok r3 1200 ü 1050ti ile yapmışlardı ben 1070 aldım 1050ti verip. A320M PRO-VH PLUS anakart şuan tekrar ram slotunu yer değiştim aynı şekilde kapanıp açılıyor 5 saniye
  • Arada ufak da olsa boşluk var görülüyor
    SATILIK 1 HAFTALIK GTX1070 ROG STRİX AYRİYETTEN ALINIK RX580 ROG STRİX
  • bendeki ram slotu corsair aynı tarz kırmızı renkte ama çok net şekilde değmese bile bende pc yi kapatıp açıyor sürekli
  • En büyük hatayı hazır pc alarak yapmışsın sorunun kaynağı işlemci yada ekran kartıda olmayabilir sana yapacağım öneri internet bağlantini ilk test et 2. Side afterburneri kökden kaldírıp oyunu silip tekrar yuklemen fps yi afterburnerssiz steamin kendi fps sayacından takip et.

Ben nezaman afterburner yuklesem online oyunlarda takilmalar yaşiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

En büyük hatayı hazır pc alarak yapmışsın sorunun kaynağı işlemci yada ekran kartıda olmayabilir sana yapacağım öneri internet bağlantini ilk test et 2. Side afterburneri kökden kaldírıp oyunu silip tekrar yuklemen fps yi afterburnerssiz steamin kendi fps sayacından takip et.

Ryzen'e laf söyletmemek için internet bağlantısına suç atan arkadaşları ciddiye almayın.

1070 kartlı sisteme ryzen 1300 işlemci koyan satıcılarla aynı düşünce yapısındaki insanlar bunlar.
  • afterburneri çok kullanmıyorum yani ekranıma yansıttığı o ek programı yüklemedim bile sadece ön ekranındaki sayaçlardan takip ediyorum bir de bildiirm kısmında gözükecek şekilde steam fps sayacıyla zaten fps durumlarını test ediyorum.ama öncelikle gerekli olan şey sanırım anakartın b350m modeline yükseltilmesi ve işlemcinin oc yapılması 1 adette 4 veya 8 lik ram eklemek gerekiyor.
  • r3 1300x e 1070 hazır sistem değil arkadaşlar 1050ti vardı ben ek olarak 1050ti yi verip 1070 aldım bugün itibariyle sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

En büyük hatayı hazır pc alarak yapmışsın sorunun kaynağı işlemci yada ekran kartıda olmayabilir sana yapacağım öneri internet bağlantini ilk test et 2. Side afterburneri kökden kaldírıp oyunu silip tekrar yuklemen fps yi afterburnerssiz steamin kendi fps sayacından takip et.

Ryzen'e laf söyletmemek için internet bağlantısına suç atan arkadaşları ciddiye almayın.

1070 kartlı sisteme ryzen 1300 işlemci koyan satıcılarla aynı düşünce yapısındaki insanlar bunlar.

Ve konu sahibi arkadaşa başka önerimde nvidia olur amd olur kendi programlarıyla optimize et demesin.

Yaşadığım şeyleri anlatıyorum ryzenin avukatida değilim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Ve konu sahibi arkadaşa başka önerimde nvidia olur amd olur kendi programlarıyla optimize et demesin.

Yaşadığım şeyleri anlatıyorum ryzenin avukatida değilim

Yav he he.

• Öncelikle sadece anakartı değiştir, anakart ocye dayanıklı olsun 4ghz yapman lazım senin vrm konusunda sıkıntı yaratmasın onu iyi araştır. Daha sonra ram gerekirse takviye edersin.
  • öyle yapacağım gibi b350m plus uygun bi anakart gibi gözüküyor şuan duruma göre 4 veya 8 ram takviyesi de düşünülür
  • i5 4460, gtx 960,8 ram li sistemim vardı.aldım gtx 1070 kdv indiriminde, önceden oyun oynamadığımın farkına vardım.2715*1527 çözünürlükte hairwork kapalı full de witcher3 oynuyorum. 1070 candır pubg konusunda ise o oyunla sistem ölçülmez.ssd bile şart neredeyse o optimize özürlü oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darqpassenger -- 16 Kasım 2017; 8:28:30 >
  • Aman ha sakın öyle bir şey yapma ivedi mesajını da sil oluculerin eline düşersin.

• mustafaonurmutlu M kullanıcısına yanıt
    Anakarrtın kitapçığına yada nette sitesinde, tek bellek modülü kullanımında her 2 slot kullanılabiliyormu diye kontrol edilebilir keza tek modül kullanımında anakartlar genelde belli bir slotu kullanır yani tek mödül kullanımında ilk slotun çalışmaması normal bir durum olabilir.

Ryzen işlemciler bellek hızı artışıyla bile performans olrk oyunlarda büyük artış yaşıyorlar yani 2400 den --> 3200mhz e çıkarılan bellek hızı ryzenlerde muazzam performans artışı yaratıyor, nette dünya testleri videoları filan mevcut.

Sende ise ryzeni baltalayacak başka bir durum daha var oda tek modül kullanımı, kısaca işlemci o tek modül bellek ile zaten gerçek performansını yansıtamıyor çünkü baştada söylediğim gibi bellek hız artışıyla bile performansı zıçrayan işlemci (ki buradaki bahsettiğim hız/performans artışı dual kanal bellek kullanımı durumda da geçerli) bellek hızını geçsek bile dual kanalım 128 bit band genişliğinden mahrum kalarak (tek modülle) yani 64 bit üzerinden bellekle konuşmak zorunda kalmış ve haliyle o kartla olması gerekenden daha fazla bir darboğazla karşılaşman çok normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 16 Kasım 2017; 14:51:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GuvenDMRK

Anakarrtın kitapçığına yada nette sitesinde, tek bellek modülü kullanımında her 2 slot kullanılabiliyormu diye kontrol edilebilir keza tek modül kullanımında anakartlar genelde belli bir slotu kullanır yani tek mödül kullanımında ilk slotun çalışmaması normal bir durum olabilir.

Ryzen işlemciler bellek hızı artışıyla bile performans olrk oyunlarda büyük artış yaşıyorlar yani 2400 den --> 3200mhz e çıkarılan bellek hızı ryzenlerde muazzam performans artışı yaratıyor, nette dünya testleri videoları filan mevcut.

Sende ise ryzeni baltalayacak başka bir durum daha var oda tek modül kullanımı, kısaca işlemci o tek modül bellek ile zaten gerçek performansını yansıtamıyor çünkü baştada söylediğim gibi bellek hız artışıyla bile performansı zıçrayan işlemci (ki buradaki bahsettiğim hız/performans artışı dual kanal bellek kullanımı durumda da geçerli) bellek hızını geçsek bile dual kanalım 128 bit band genişliğinden mahrum kalarak (tek modülle) yani 64 bit üzerinden bellekle konuşmak zorunda kalmış ve haliyle o kartla olması gerekenden daha fazla bir darboğazla karşılaşman çok normal.

yeni bir oc destekli anakart takviyesi ve ek olarak ram ile çözülmez mi yani sence?

• nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    Nıye ben 1200 e 1080 yaptım hemde full oc yaptım karta problemın p si bile yok.Ama pubg gıbı dandık bır oyunu oynamıyorum orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 16 Kasım 2017; 16:56:38 >
  • K E N kullanıcısına yanıt
    ryzen intel 7700k alsaydı sanırım daha iyi olacaktı..
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    fanboyluk zor iş nereden sallasam derken kafayı yakıyorsun bazen
  • mustafaonurmutlu M kullanıcısına yanıt
    İşlemci gereksinimi özellikle tek çekirdek performansına dayalı oyunlarda tam olrk çözülmesede yinede o tip oyunlarda genel manada baya rahatlama yaşarsın, belleği aynı marka model alır dual kanala geçersin o bile seni oldukça rahatlatıcaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.