Şimdi Ara

Satılık 1 yıldan fazla garantili sorunsuz temiz Benq P50

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar askere gidicem ve P50 mi satmak istiyorum yani aslında satmam gerekiyor. Cihazın özellikleri malum alacak olan zaten biliyordur. 1 yıldan fazla garantisi var ve cihazın her hangi bir sorunu yok. Kutusu orjinal cd leri teknosa faturası vs... her şey mevcut. kendi kullandığım 512 mb hafıza kartı ile birlikte vericem. Artık askerden sonra yeni modele kısmet 15 ay uzun süre malum :) Cihazı istanbulda herhangi bir yerde elden verebilirim. Fiyat olarak 540 YTL düşünüyorum belki çok az esneme olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rCoder -- 2 Eylül 2007; 10:16:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: face2face

Sorunsuz garantili P50
    Arkadaşlar askere gidicem ve P50 mi satmak istiyorum yani aslında satmam gerekiyor. Cihazın özellikleri malum alacak olan zaten biliyordur. 1 yıldan fazla garantisi var ve cihazın her hangi bir sorunu yok. Kutusu orjinal cd leri teknosa faturası vs... her şey mevcut. kendi kullandığım 512 mb hafıza kartı ile birlikte vericem. Artık askerden sonra yeni modele kısmet 15 ay uzun süre malum :) Cihazı istanbulda herhangi bir yerde elden verebilirim. Fiyat olarak 540 YTL düşünüyorum belki çok az esneme olabilir.

BU ILANINDA CIDDIMISIN HOCAM HER SITEDE ORTALAMA 2.EL FIYATI 350 IKEN SEN NASIL OLUYODA 540 DIYOSUN HATTA DUN ANLASMISTIM BILE BIRISI ILE 350 YE.
  • bendeki fiyat bu, ürün temiz hiç bir sorunu yok. Çok telefon aldım sattım bir çok pda da kullandım aldıklarımda çok da sorun yaşadım. Yaşayanalrda vardır elbette

• Fiyat cok pahalı biraz esneme olur denmiş biraz esneme maksimum 40 YTl olur oda 500 eder...Bu cihazın ederi bence 350-390 YTl arasıdı...
  • Yorum yapan tüm arkadaşlara öncelikle teşekkür ederim. Herkes kendince sahibi olduğu ürünün fiyatını belirliyor. Alıcıda kendisine uyarsa satın alıyor. Dolayısı ile alıcı olan arkadaşlar yorum yaparsa memnun olurum. Kimseyle ikili polemik yaşamak istemiyorum. Anlayışınız için herkese teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.