Şimdi Ara

Satılık 110 ff Wizard+Cleric Egypt Set + egypt Shield + egypt weapon Trade_QueeN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mars serverı açıldığından beri oynadığım çarım Trade_QueeN satılıktır.
    İlgilinenler pm le ya da msn adreslerini konunun altına bırakabilirler
    İstanbul ya da Sakarya elden ya da ptt havale ya da banka hesap garanti bankası..
    itemlerinin resmi ve kasası skilleri aşşağıdadır
    5 dress %20 devil beyaz kurt ve peti vardır. bugunden itibaren 7 gün pre+ kalmıştır..
    itemlerinde str int ya da herhangi bir blue olarak aklınıza gelen hiç bir şey eksik değildir. Çok emek verdim blueler için birini basıosun biri düşüyor. Ama sonunda oldu .. Shield 2 dir +8e patlıyor ama +7 kolay oluyo sıkıntınız olmasın onun sayesinde cleric 7 oldu immosuz :P =)
    Chest in üstünde parry ratio %16 increase ile mp %50 increase socketi var koymayı unutmuşum resimlere..

NOT:Bugun bi arkdaşımız sorduğu için daha detaylı yazmak istedim bu konuyu =)
    11dg lerin upgrade edilmesyile 12dg itemlere sahib olunucak..Ve değerini daha da artırıcak =)
    11dg düz+7 = 12dg sos 11dg+7 nova = 12 dg som ve 11 dg egypt set+7= 12dg sun şeklinde upgrade =)

Trade_QueeN size 12 dgde size SUN SET+silah ve shield ile ayrıcalık sağlıcak =)

ALACAK ARKADAŞIMA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN =)

KESINLIKLE VE KESINLIKLE, SIZE ,MSN BIRAKTIKTAN SONRA KONUNUN ALTINA , kule_genclik HARİCİ PM MSN VEREN TELEFON VERENLERE INANMAYIN..
    BANA PM İLE ULAŞINCA TELİMİ MSN ADRESİMİ CİDDİ OLANLARA VERECEĞİM..
    KESİNLİKLE TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM..
    (TL) TEKLİFLERİNİ BEKLİYORUM..

RESİMLERİ:

Satılık 110 ff Wizard+Cleric Egypt Set + egypt Shield + egypt weapon Trade_QueeN

C ekranı:

1.resim LTsiz Staff 2.resim LT 3. resim cleric+kalkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 18 Mayıs 2011; 23:50:30 >

• fiyatı mesaj olarak atarmısın. Mail koruması varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsL -- 17 Mayıs 2011; 18:55:27 >
  • pm ile ulaştım
  • fiyatı nedir email koruma varmı
  • fazla yorum yapmaya gerek yok, forumun en iyi charı desem cuk oturur yani ;) tebrikler hocam inş. istediğin fiyata satarsın emeklerin boşa gitmez
  • Birde c ekranı görebilir miyiz

Char çok iyi istediğin fiyata gider umarım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_nedra

fazla yorum yapmaya gerek yok, forumun en iyi charı desem cuk oturur yani ;) tebrikler hocam inş. istediğin fiyata satarsın emeklerin boşa gitmez

Teşekkür ederim =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald_Duck

Birde c ekranı görebilir miyiz

Char çok iyi istediğin fiyata gider umarım...

C ekranı ayrıntılı eklendi..

Çar full int itemlerindede blue olarak eksik yok + avatarında ve arkasındaki bayraktanda gelen 5 int 5 str i var yani olabilcek maximumda =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 17 Mayıs 2011; 23:20:49 >
  • Konuyu fazla up lamıyınız.Diğer insanlara haksızlık oluyorç
  • quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

NOT:Bugun bi arkdaşımız sorduğu için daha detaylı yazmak istedim bu konuyu =)
    11dg lerin upgrade edilmesyile 12dg itemlere sahib olunucak..Ve değerini daha da artırıcak =)
    11dg düz+7 = 12dg sos 11dg+7 nova = 12 dg som ve 11 dg egypt set+7= 12dg sun şeklinde upgrade =)

Böyle birşey sroya gelmicek. rev6 da açıklanan olay tamamen ksro ile ilgili bir eventla alakalı. Hayırlı satışlar
  • quote:

NOT:bugun bi arkdaşımız sorduğu için daha detaylı yazmak istedim bu konuyu =)

1- Bunun kesinliğini nerden biliyorsun?
    2- Senin Destruction setin 12dg Sun iteme denk geliyor ise destruction setten daha değerli olan Immortlity set 12 dg Sun dan daha değerli olması gerekmezmi?

Bence bilgilerin kesin değil. Konuya bunları eklemen yanlış olmuş.
  • Fazla uplama ve konudaki eksikliklerden dolayı konu kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.