|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 5 Şubat 2023; 22:41:44 > |
İlan güncellenmiştir. |
Ürünü teslim alıp kuran bi arkadaşımız memnuniyetini dile getirmiş.Duvarı beyaz değildi.Haliyle parlaklık ve renk doğruluğu çok farketmiş. Bu duvardan alınan görüntü Bu da perdeyle alınan görüntü < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 29 Nisan 2021; 22:43:58 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Başka bir kullanıcımızın uygulaması.Üstteki storlu perdeyi indirip kaldırmaktan ve zamanla oluşan potluklardan sıkılmış.Bu ürünü tercih etti ve gayet de memnun. |
Üründen memnun kalıp arkadaşına da tavsiye eden bir müşterim.Kendisinden ürünle ilgili bir foto ya da video çekmesini rica ettim.Umarım video çeker de merak eden arkadaşlara biraz ışık tutmuş olabiliriz. |
Arkadaş video çekmemiş.Yine fotolarla idare edeceğiz:) Ürünü biraz da emanet yerleştirmiş.Potluk yapmış o yüzden.Düzgün şekilde yerleştirilirse jilet gibi durur. |
Arkadaşlar elime benq w1070 projeksiyon cihazı geçti.Aksilik olmazsa yakın zamanda perdeyle ilgili bir video çekip paylaşacağım. |
Ateri Kasediyoutube Fixed Frame projeksiyon perdesi olarak kullanabileceğiniz özel bir kağıttır.Elektrostatiktir , duvara mıknatıs gibi kendiliğinden tutunur.Tek yapmanız gereken duvara sürükleyip bırakmak.Yapıştırıcıya ,banta ,matkaba ,vidaya vs ihtiyaç yoktur.Pratik ve kullanışlıdır.İstenildiği zaman kolayca sökülebilir.Duvarda iz-leke bırakmaz.Kuru bezle kolayca temizlenebilir.16:9 formattadır.Ölçüleri 270x150cm.Köşeden köşeye 120" izleme boyutu sunar.Ürün kapalı kutusunda ve sıfırdır.Görüntü kalitesi standart beyaz projeksiyon perdelerinin ayarındadır.Kısa mesafe,ultra kısa mesafe,lambalı,led ya da lazer projeksiyon cihazlarınızın hepsiyle uyumludur.Kargo yapılır. https://www.youtube.com/watch?v=6uu6aN47uZM&t=3s&ab_channel=AteriKasediBiraz geç oldu ama video yükledim arkadaşlar.İzleyebilirsiniz. |
Konuya video ekledim.Bakabilirsiniz. |
Ateri Kasediyoutube Fixed Frame projeksiyon perdesi olarak kullanabileceğiniz özel bir kağıttır.Elektrostatiktir , duvara mıknatıs gibi kendiliğinden tutunur.Tek yapmanız gereken duvara sürükleyip bırakmak.Yapıştırıcıya ,banta ,matkaba ,vidaya vs ihtiyaç yoktur.Pratik ve kullanışlıdır.İstenildiği zaman kolayca sökülebilir.Duvarda iz-leke bırakmaz.Kuru bezle kolayca temizlenebilir.16:9 formattadır.Ölçüleri 270x150cm.Köşeden köşeye 120" izleme boyutu sunar.Ürün kapalı kutusunda ve sıfırdır.Görüntü kalitesi standart beyaz projeksiyon perdelerinin ayarındadır.Kısa mesafe,ultra kısa mesafe,lambalı,led ya da lazer projeksiyon cihazlarınızın hepsiyle uyumludur.Kargo yapılır. https://www.youtube.com/watch?v=MOCdd0nXiaQ&ab_channel=AteriKasedi |
Işık açık ve kapalı performansı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 30 Temmuz 2021; 0:54:50 > |
Ateri Kasediyoutube 3 different colour tone projection screen material.Full screen is full white.At the bottom white ,at the middle black , at the top gray material. https://www.youtube.com/watch?v=e1IZAIaiyKs&ab_channel=AteriKasedi |
Arkadaşlar 120" ürünler tükendi.4-5 adet 150" ürün kaldı.Onlar da tükendikten sonra sadece 100" boyut satmayı planlıyorum.Çoğu arkadaş yer darlığından dolayı daha küçüğü yok mu diye soruyor çünkü.100"ten büyük ebat isteyen arkadaşlara özel isteği doğrultusunda yine 150"e kadar yardımcı olmaya çalışırım. |
Hocam numunelerde kullandığınız özel kumaş dediğiniz kumaş nedir acaba? Benim de kendim için yapacağım bir projem var, onda kullanmak için soruyorum. |
Hocam onun bilgisini veremiyorum malesef.Ticari sır diyelim:) |