Günceldir |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Günceldir |
Mat Beyaz denilen perde cinsinden mi bu acaba? Gündüz ekstra bir parlaklık vermiyor anladığım kadarıyla. Alıp kullanmadan da tatminkar sonuç verecek mi bilemiyorsunuz. |
Merhaba ürünü almak istiyorum yardımcı olur musunuz ? |
Mesaj attım hocam. |
Mat beyaz kumaşlardan değil hocam ama parlaklığı onlarla aynı seviyede.Kumaş olsa duvarda durmasının imkanı yok zaten o ağırlıkla.Bu elektrik yüklenmiş özel bir kağıt.Birkaç mesaj öncesinde ürünün videosunu paylaşmıştım.Görüntüler ürün hakkında biraz bir fikir verir. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LEDGO DA VAR ILANI ONA YETISEMIYORDURRR ZATEN BURDA PHALI FIAT KOYMUS ORDA 275 LIRAYA SATIYORDU GALIBA |
Evet satışımız devam ediyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 29 Ağustos 2022; 0:0:24 > |
2 sene önce 275tlydi fiyatı.Şu anki güncel fiyatı heryerde 475tl.Farklı yerde farklı bir fiyat söz konusu değil. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Evet projeksiyon cihazını direkt karşıdan yansıtırsanız bi parlama oluşuyor.Onu önlemek için cihazı ya tavandan yansıtacaksınız ya da yerden. |
Günceldir. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam yakınsanız elden gelip teslim alabilirseniz. İstanbul-Fatih'teyim. Kargo isterseniz de havale sonrası genelde aynı gün kargo yapıyorum. |
270x150cm evet. 120 inç'e denk geliyor.Tam 16:9 format. |
Benim duvarda kabartmalı bir duvar kağıdı var. Sanırım çok verimli olmaz değil mi? |
Hocam kabartma ve desene göre değişiyor biraz. Kabartmalar belirgin bi derinlikteyse ve renkliyse perdenin arkasında gözükebilior. Kabartmalı duvar kağıdına sahip 5-6 arkadaştan sadece 1 tanesinden kötü geri dönüş aldım kabartmalar belli oluyor diye. |
Günceldir. |
arkadaşın perdesi parlak olduğu için benim projeksiyon ışığın yansıması oldu bende gri perdeden aldım statik olduğu için yeni aldığım gri perde üstüne yapıştı harika oldu ne çerçeve ile uğraştım ne de duvara monte etmeyle sizde benim gibi yapabilirsiniz Murat Alagözyoutube Dilim döndüğünce size perdem ve projeksiyon cihazım hakkında bilgi vermek istedim https://www.youtube.com/watch?v=r2dUcE-rIss&t=255s< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratalagoz -- 13 Mart 2023; 23:30:17 > |