Güzel bir uygulama olmuş hocam. Cihazınız direkt perdenin karşısında olduğu için yansıma yapacaktır.Bunu daha önce de belirtmiştim.Sizin kullanmış olduğunuz gri perdeden ben de kullanmıştım.Herkes için uygun olduğunu söyleyemem.Evet çok parlak bir görüntü sağlıyor fakat projeksiyonun perdenin tam karşısında olması gerek ve sizin de tam perdenin karşısında oturmanız gerek.Gözünüz projeksiyon cihazına ne kadar yakın olursa o derece parlaklık alabiliyorsunuz.Biraz bile yandan baktığınız zaman parlaklık azalıyor.Materyal de gri olduğu için beyaz perdeye kıyasla parlaklık daha da az oluyor. Ama siz güzelce tam kafanızın üstüne sabitlemişsiniz ideal bir görüntü alıyorsunuzdur muhtemelen.Statik perdeyle birlikte duvarda durması işin pratik tarafı olmuş. Bu da benim kıyaslamalı örnek videom.Sağdaki beyaz perde soldaki süper kontrast gri perde. Ateri Kasediyoutube Super Contrast Projection Cloth vs Standart Matte White Projection Screen
Optonma Hd36 1080p 3000 lumen
Screen Size 80"
At left: Super Contrast Projection Cloth At right : Standart Matte White Screen
It have really high contrast , brighness and deep blacks but have narrow view angle.You need watch same line with projection.My room walls black painted. Demo with room lights off and on at night. https://www.youtube.com/watch?v=B2PnuJO7Sg4&ab_channel=AteriKasedi< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 22 Mart 2023; 22:30:8 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün