Şimdi Ara

Satılık 16GB Iphone 5S Garantili, Sorunsuz. 950TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Model #iPhone 5S Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Herkese Merhaba,

Cihaz Turkcell Bayisinden 29.11.2015 tarihinde alınmıştır. Faturası mevcuttur. Cihaz ayrıca 25.11.2016 tarihinde Artı Servis de değişti. Herhangi bir sorunu yoktu, sıfırlamak için değiştirdim.
    Kılıfı ile birlikte kullanıyorum. Full Body kılıf mevcut. Nokta çizik, ezik, yok. Sıfır ayarındadır. Fatura, Kutu, şarz aleti, kulaklık dahil. İstanbul içi elden teslim etmeyi düşünüyorum.

Diğer illere önce havale sonra ürün şeklinde kargo yapabilirim. Şarz süresi iyi durumdadır, hiç bir illegal uygulama görmemiştir. Zaten aktif kullanan biri değilim.

İstediğim fiyat:950 TL'dir. Pazarlık çok fazla düşünen ve yapan biri değilim. Uzun lafın kısası, sıfır gibi cihaz.

Rastgele
    Satılık 16GB Iphone 5S Garantili, Sorunsuz. 950TL.Satılık 16GB Iphone 5S Garantili, Sorunsuz. 950TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapi_triyaki -- 1 Mayıs 2017; 20:53:17 >

• Pm yollandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz tarafımca alınmıştır. Eft çıkılmıştır. Kargo bekleniyor :)

• Satıldımı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.