Şimdi Ara

Satılık 17'' Dijon Jant ( 15'' ile Takas olur)-- Golf 7--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2015 golf 7 higline 1.6 Tdi aldım . 1500 km de şu an , düz yolda 100 km hızla 5 - 5.5 lt yakıt tüketimim var . yakıt tasarufu için 15'' orjinal golf 7 orjinal jantlarıyla değiştirmeyi düşünüyorum .yol tutuşu filan önemli değil zaten araba canavar gibi , görsellikten de ödün vereceğim artık yapacak bişey yok . değiştirmek isteyen varsa lastikleriyle beraber değiştirebiliriz

• PM Attım.
  • Hocam pm attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 16" dover jantla değiştirmeniz daha doğru olur. En azından 205/55 R16 gibi yaygın bir lastik boyutuna geçmiş olursunuz. Görsellikten de fazla ödün vermemiş olursunuz. 15"'lik orjinal jantlar komik duruyor Golf'ün üstünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Bence 16" dover jantla değiştirmeniz daha doğru olur. En azından 205/55 R16 gibi yaygın bir lastik boyutuna geçmiş olursunuz. Görsellikten de fazla ödün vermemiş olursunuz. 15"'lik orjinal jantlar komik duruyor Golf'ün üstünde.

Teşekkür ederim evet en mantıklısı o galiba
  • Golf 7 ye 15 jant ilginç olur

• PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • the_siner T kullanıcısına yanıt
    Bende 16 dover var dijon istiyorum dilerseniz bir goruselim. 0km kullanilmamis lastik ve jant.

• Golf 5 janti dusunurmusun 2007 15 inch

• hocam yanlış anlaşılmasında 80.000 TL civarında bir parayla alınan aracın 5-5.5 Lt arası yakıt yakıyor diye jantını değiştirmeye gerek var mıdır. bindiğiniz araba golf highline hani 90hp gücüne sahip midline plus olsa diyecemki tamamen tasarrufa yönelik araç alınmış ama hem highline alıp yarım litrenin hesabını yapmak ilginç geldi. acaba 15"lastik takılırsa kaç lt tasarruf olacak ki en fazla yarım litre oynar.
  • Yol tutuş 17 inçle iyi olabilir ama 15 inçten aynı performansı beklemiyorsunuzdur herhalde.
    Ayrıca ufak bir miktar yakıt düşecek diye bu düşünceye kapılmak çok saçma hani konfor artırmak içinde düşünüyorum deseniz eyvallah ama sırf yakıt için yazık arabaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

Yol tutuş 17 inçle iyi olabilir ama 15 inçten aynı performansı beklemiyorsunuzdur herhalde.
    Ayrıca ufak bir miktar yakıt düşecek diye bu düşünceye kapılmak çok saçma hani konfor artırmak içinde düşünüyorum deseniz eyvallah ama sırf yakıt için yazık arabaya.

Sadece yol tutus degil , fren mesafeside uzayacak, keskin virajda esp bolca calismalar vs..
    fakat yakit ciddi duser. Arac dizel arti aktarma organlari daha bi rahatlar. Bence 1 litre oynar
    Ama ben raziyim yakita takas teklifim gecerli :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravedead -- 26 Temmuz 2015; 0:40:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam araba sıfır 16 dover hiç kullanılmadı ptesi teslim alacam düşünürsen 5317822678 bursa
  • herkes atlamış takasa ama konuyu açan kayıplarda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onu20uz

hocam araba sıfır 16 dover hiç kullanılmadı ptesi teslim alacam düşünürsen 5317822678 bursa

15 le takas icinmi sordun kardesim?
    Lastikler 1 aylik benim orjinal 15 inch var ustunde, ne kadar istiyorsun ustune

• the_siner T kullanıcısına yanıt
    300 km yapmış olduğum golf 7 mdeki 16 jant lastik ile takas düşünürmüsünüz?
  • idehope İ kullanıcısına yanıt
    Haci gec kaldin. Arkadas arabayi sifirlayacak artik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.