Şimdi Ara

satılık 1700>>>HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bugün birazdan bursaya gitmem gerekiyo ilk otobüsle.işlemci satılık ama şu an satamıycam haftasonu bana gerekicek.pazartesi inşallah tekrar açarım forumu tekrar özür dilerim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ICQ- MSN ULAŞ BANA - 169392482 ICQ eMiNeMSHoW@mynet.com msn
  • alıcı ben miyim sana ulaşıcam fukara neyse şu an ulaşamam zaten

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by supergokhan</i>
    <br />alıcı ben miyim sana ulaşıcam fukara neyse şu an ulaşamam zaten
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Onu demedi arkadaş yani pazartesi forum açma yerine bana ulaş alayım demek istedi...neysee sanırım sizin SADRAZAM bir bağlantınız olmalı nedir bu kasıntıı..
  • yeri gelecek ömalınısatmak istiyorsan ulaşacaksın.

ulaşamıyorsan satamıyacaksın.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by SuSe</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by supergokhan</i>
    <br />alıcı ben miyim sana ulaşıcam fukara neyse şu an ulaşamam zaten

Onu demedi arkadaş yani pazartesi forum açma yerine bana ulaş alayım demek istedi...neysee sanırım sizin SADRAZAM bir bağlantınız olmalı nedir bu kasıntıı..

Ortada vahim bir yanlış anlama olduğu için cevap verme gereği duydum yanlış anlaşılmasın.

Süpergökhan topici 12.14.32 de açtığında mesaj ; "Satılık amd xp1700 0310 xpmw. 85 milyon istiyorum pazarlık yapmayın" gibiydi.

Fukara saat 12.25.43 de mesaj atıyor. Sonra süpergökhan mesajı değiştiriyor.

• beyler fukara gibi kalemder değerli mert arkadaşlar tüm forumlara.. onca ticaretim oldu yeri geldi parayı göndermeden kargomu çıktı yeri geldi para kazanmadan birbirimize malzeme gönderdik

fukaramın yeri ayrıdır bende. o sözü inanın fukara söylemezdi. süper e de yakışmamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olayı abartmayın dağıtacak yer arıyorsunuz.
  • bilip bilmeden konuşmayın
    ben forumu açtım fukara cevap yazdı bana ulaş diye.
    ben oraya telefonumu bırakmışım.
    bu işlemcinin 100 tane talibi var ben fukarayı mı arıcam lütfen al mı dicem hakkaten acaip yorumlar çıkıyo şu forumda ya.suse olayı bilmeden konusuyosun.heavy sana bişi diyemiyorum devam et.
    nerde görülmüş satıcının alıcıyı bulması.bugün kac kişi bana msj attı telefon açtı ben niye arıyım saçma sapan yorumlar yapıp adamın asabını bozmayın.
    KASINTILIK YAPMIYORUM SADECE NORMAL BİŞEY YAPIYORUM NOKTA!

• dost bana ulaş kesın alcam mı dedim . eger çok ihtiyacı olsam arardım. bide malı satacaksan yaz satmayacaksan konuşma ozur dile . forumu kırlettıgın için. mnadem satmayacan msjmı silerdim sende topici . ne diye uzatıyon. sizin gibiler yuzunden uzuyo. bole topicler.

huzuru kaçan arkadaşlardan ozur diliyorum konu kapanmıştır. msj atmayın.{bana cvp yazacaklar ıcq 169392482 ulaşsın.}
  • bak yine aynı şeyi yapıyosunuz sakin olun yaa.kurallar daha yeni değişti bi okuyun ---CAN--- NE YAZMIŞ? yeter yaa...
    fukara kardeş sende hep yanlış anlaşılacak şekilde reply atıyosun biraz dikkat edemezmisin.adam hem mal satıp hem de senin peşinden mi koşacak? bence insanlar reply yaparken iki kere düşünmeli.bizdeki hata herkesi kendimiz gibi zannedip kendi dilimizden konuşuyoruz.ama bilmiyoruz ki benim alınmayacağım veya sinirlenmiyeceğim bişeye başka bir adam köpürüyo...gereksiz muhabbetler dönüyo...
  • fukara sana yorum yapamıyorum herkes neyin ne olduğunu görüyo neyse kapatın şu forumu admin abiler bi zahmet
    "ICQ- MSN ULAŞ BANA - 169392482 ICQ eMiNeMSHoW@mynet.com msn"
    EMREDERSİN FUKARA HEMEN asdadads komik ya

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by supergokhan</i>
    <br />beyler bugün birazdan bursaya gitmem gerekiyo ilk otobüsle.işlemci satılık ama şu an satamıycam haftasonu bana gerekicek.pazartesi inşallah tekrar açarım forumu tekrar özür dilerim.

Maşallah kokuyu Bursadan aldın galiba..
    <br />
    "ICQ- MSN ULAŞ BANA - 169392482 ICQ eMiNeMSHoW@mynet.com msn"
    EMREDERSİN FUKARA HEMEN asdadads komik ya

Sen kimsin yaa bu kadar kasılıyorsun adam satıyorum dedin alcak diye yazmış msn i ıcq mail adreslerini,gayet normal bişi(hatta gayet güzel 3 koldan ulaş bitir işi) bu napsın senin işlemcini alsın diye yalvarsınmı sana taklamı atsın yoksa hamudamı kalksın komik olan sensin..![ban]
  • Ve artı bende bir çok ürün sattım hatta bugün 550 milyonluk ürün sattım bana mesaj gelmiş alacağım ulaşın bana telefon yazılmış ulaştım sattım paramı aldım kargoyu da verdimm..>http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=82971 Noldu kasılmammı gerekiyordu senin gibi,malı satan benim o ulaşsın bana çok yanlışş.! Kara listeme aldım seni..!
  • sen beni kara listene alsan ne almasan ne.dediğim şeyi anlamadıktan sora.
    ben satıcıyım.telefonumu bırakmışım.
    telefonunuzu icqnuzu bırakın size ulaşıyım yazsaydım öyle yazardım.bu kadar basit.kara listene mavi listene al canem napalım

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by arbiter</i>
    <br />olayı abartmayın dağıtacak yer arıyorsunuz.

neyse uzatmayalım.
  • uzatmak istemiyorum ama.ben kendimden utanırım.ben bişey alırken kimseye şimdiye kadar şurdan bana ulaş diye bişi demedim istiyosam ararım bağlarım.olanı da zaten budur.kasılmakla alakası yok.ben bu forumda birine kasılmışım ya da kasılmamışım ne.bana gelen msjlara attığım cevapları görsen ne kadar kasıldığımı da anlarsın suse arkadaşım

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HeavyWeight</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by arbiter</i>
    <br />olayı abartmayın dağıtacak yer arıyorsunuz.

arbiter nerde bi olay olsa muhtar gibi dalıyorsun bakıyorumda.[ban]

• @heavyWeight: cık cık cık [dont]

[ban][ban][ban][ban][ban]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.