Şimdi Ara

Satılık 1993 Civic Si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • civic si... bu arabayı bilen bilir.DOHC motoruyla, mükemmel kalkışıyla, hız tutkunuzu doruğa ulaştıran bir arabadır. Eğer yürürünün sağlamını bulursanız kaçırmayın demiş bir arkadaşımız forumda... Aynen öyle bir araç benim civic im..
    - Neyse lafı uzatmayalım -
    Arkadaşlar
    OTOMATİK VİTES
    ATİKER SIRALI LPG Lİ + RUHSATA İŞLENMİŞ (ruhsat da benim üstümde)
    93 MODEL
    KM 146000 DE..
    DOHC MOTOR (V-tec in atası)
    130 HP
    GRİ RENKTE
    AYNALAR, CAMLAR OTOMATİK
    TÜM MEKANİK AKSAMIN BAKIMI TARAFIMCA YAPILMIŞTIR.(aklınıza ne gelirse yani)
    YAĞINI, HER TÜRLÜ FİLTRELERİNİ YENİ DEĞİŞTİRDİM (ki otomatik arabanın kalbi yağdır bilirsiniz)
    Yani Arkadaşlar özetlersek:
    Araba beyaz atlı prensini arıyor desem tam doğru söylemiş olurum...
    istanbul Beykoz dan
    TELEFONUM: 0533 760 90 51
    fiyatı için bana telefon edersiniz arkadaşlar.. (ille de fiyat olsun diyenler 8000YTL)

(Düzeltme için Not: :KM sini yanlış yazmışım arkadaşlar kusura bakmayın. Şimdi daha yeni baktım da farkettim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farisi -- 31 Ağustos 2008; 12:58:57 >

• Şehir yok, km yok, fiyat yok. Kardeş bırak kurbağayı, prensi de biraz bilgi ver...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oflazca

Şehir yok, km yok, fiyat yok. Kardeş bırak kurbağayı, prensi de biraz bilgi ver...

Bilgi istiyoruzzzz :)

Otomatik olması satışı biraz zorlaştıracak gibi fakat bu araçlar dünyada bi efsane oldu hakkaten.
  • @oflazca kardeş düzelttim sağolasın uyarın için
  • quote:

Orjinalden alıntı: formalist

Bilgi istiyoruzzzz :)

Otomatik olması satışı biraz zorlaştıracak gibi fakat bu araçlar dünyada bi efsane oldu hakkaten.

kardeş otomatik harika aslında ve bu arabanın otomatiğine zevk alarak binilir. eski model otomatiklerde hissedersin vites geçişini felan..bunda hiç öyle bir şey yok yağ gibi valla....istanbul trafiğinde zaten otomatik olmasa haşatımız çıkar..ama tabi düz vites hastası arkadaşlar kusura bakmasın..
  • forumdan bi abimize bilgisayar satmıştım onun da aynı otomatik si ı vardı gölcük yolunda bi gör kalkış dedi yanımızdada transporter vardı bizim abi bastı otomatik araba ama patiye bindi araba baya yırtındı yanda transporter vardı resmen transporter bizle alay geçti kalkışı bırak duman etti sonra kayboldu = )

kısadan hisseye 200bin e dayanmış arabanın beygirlerinin çoğu ölmüştür istediğin kadar temiz kullan ...

kötülemek için yazmadım sadece fikrim ama lpg li bi si için fiyat makul
  • quote:

Orjinalden alıntı: sissil

forumdan bi abimize bilgisayar satmıştım onun da aynı otomatik si ı vardı gölcük yolunda bi gör kalkış dedi yanımızdada transporter vardı bizim abi bastı otomatik araba ama patiye bindi araba baya yırtındı yanda transporter vardı resmen transporter bizle alay geçti kalkışı bırak duman etti sonra kayboldu = )

kısadan hisseye 200bin e dayanmış arabanın beygirlerinin çoğu ölmüştür istediğin kadar temiz kullan ...

kötülemek için yazmadım sadece fikrim ama lpg li bi si için fiyat makul

Otomatik SI ayla transporterı yiyemediyse o arkadasın soforlugunden şüphe ederim ben, Transporter da birsey vardır mutlaka yada üstat. Otomatik i de yüksek devirde kullanmak istersen kullanırsın neticede 1-2-3 manuel yapabilirsin, sollamalarda çok kullanılır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen formalist...1 2 3 e gerek bile yok. o si in kesin yürüründe bir sorun vardır. devir almıyordur mesela..ama iyi şöför ol kötü ol farketmez civic si in bir transportere karşı ezilmesi düşünülmez yani..

sissil de bahsetmiş. Arkadaşlar Sıralı LPG harika. Ben taktıralı 3 ay oldu. Baya bi araştırdım zaten öyle taktırdım. Bu ATİKER işi ilerletmiş.. Eğer araba bakımlıysa (ki bu civic tüm filtreleri değişmiş, enjeksiyon ayarı on numara) benzinle arasında çok çok az feak oluyo. O da trafiğe kapalı alanda hız denemsi yaparsan anca farkedersin yani. Şöyle söyleyim ben hiç zorlanmadan, Pendik TEM İstanbul Park yolunda 170 bastım. Abim Bursa yolunda aynen hiç zorlanmadan 185 190 a vurmuş ve arabada en ufak bir sarsıntı yok..Siz düşünün artık beygirinin gidip gitmediğini
  • pm
  • pm ye cevap verdim moonlord
  • Aracin resimleri varmi ustat, ve gormek icin musait oldugunuz zamanlari soyleyebilirmisiniz. Ben cengelkoydeyim
  • @formalist kardeş pm yolladım sana..ya makina kötü o yüzden fotoraf gönderemiyorum kusura bakma
  • ok pm okudum, gorusmek üzre
  • Dostum birşey sormak istiyorum... Lpg taktırıp daha ayı dolmadan satan bir sürü kişiye rastladım, neden bir insan 1,5-2milyar masraf edip lpg taktırır ve ardından hemen satmak ister??
    Benim aklıma lpg'nin arabayı yediğinden başka bişey gelmiyo, gerçekten o kadar çok rastladım ki (lpg daha bir ay önce takıldı, üç ay önce takıldı, bir hafta önce takıldı vs vs...) tonlarca "lpg yeni" ilanına...
    Nedir durum?
  • @xseaplus
    dostum ben kendim honda serviste tamirciyim zaten. O yüzden benim için problem değil ne kadar masraf ettiğim. Şu an paraya ihtiyacım var ve satıyorum.
    LPG nin arabayı yediğine gelince, istersen DP ATİKER DOSTLUK KLÜBÜnu oku derim başka da bir şey demem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farisi -- 29 Temmuz 2008; 17:53:57 >
  • bi pm de benden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.