Şimdi Ara

Satılık 2009 D-4D Toyota Corolla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıda özelliklerini yazdığım aracıma yakın bir akrabam talip oldu.Aracın tüm geçmişini biliyor.Gizlisi saklısı yok.Ne ben üzüleyim ne de o üzülsün. Sizce adil fiyat ne olmalı ?

Toyota Corolla comfort, 2009 model, manuel vites, dizel, aracımın ilk sahibiyim.

Araç 145.000 KM'de. İlk 110 bin km bakımı yetkili servislerde yapıldı.Son 3 bakım Toyotronikte yapıldı.

Araç üzerindeki lastiklerin 3 adeti 2013 yılından bir tanesi ise 2015 yılından. Bunun dışında araçla birlikte 2013 yılında aldığım 4 adet kış lastiğini ilave olarak fiyata dahil şekilde vereceğim.

7 adet farklı kazada toplam 12.000 TL civarı kazası var. Tamiratların 6 tanesi yetkili servisde yapıldı bir tanesinde sadece ufak bir göçmede Toyotronik'deki kaportacımdan faydalandım.Tüm kazalar sırasında aracın kaskosu ve uzatılmış garantisi mevcuttu.

Kazalardan birinde ön kaput bombe yaptığı için değişti. Plastik ön tampon,sol ayna,ön far,arka far da farklı kazalarda değişti.Kazalarda kaporta,tampon, vb. aracın dış yüzeyleri işlem gördü yada değişti sadece. Motor ve yürüyen aksamla ilgili bir işlem olmadı.

3 senedir ufak tefek gözüme çarpan plastik kısımlardaki çizikleri hep Autoking ile düzeltirim.Bakıldığında araç temiz ve diri gözüküyor.

Aracın ön camında dış kısımda yarım cm'lik bir kılcal çatlak mevcut ancak beni rahatsız etmediği için cam değişimi yada tamirini tercih etmedim.

Ofis çalışanıyım, araca düzgün temiz kıyafetle bindim hep.Araçta sigara içilmedi hiç.Bu aracın adil fiyatı ne olmalı?

• dostun ile ye ic alısveris etme.. (akraba icin de gecerli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

dostun ile ye ic alısveris etme.. (akraba icin de gecerli)

Akrabaya yada yabancıya farketmez.Arabanın adil fiyatı ne olmalı peki ? Internette gözüken benzer otomobil fiyatları aşırı değişken
  • Cevap gelmedi. Bu durumda ben kafamdan geçen bir fiyat yazayım onunla ilgili yorum alırız umarım :)

34.000-35.000 TL aralığı nasıl ?
  • Öncelikle hayırlı satışlar 34-35 gibi rakamlar uygun bence 37-39 muadilleri km de cok deilmis bence sahibindede 39 dan ilan acın en kötü 37deye satılır die düsünüorum cünkü aynı model aurislere aynı paraları yazmislar 2011 ayni motorlu aurisi arkadasim 45 bine aldi 89 binde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Öncelikle hayırlı satışlar 34-35 gibi rakamlar uygun bence 37-39 muadilleri km de cok deilmis bence sahibindede 39 dan ilan acın en kötü 37deye satılır die düsünüorum cünkü aynı model aurislere aynı paraları yazmislar 2011 ayni motorlu aurisi arkadasim 45 bine aldi 89 binde

Bencede fiyat uygun. Hasar kaydi 12bin olmasaydi 37ederdi ancak hasardan dolayi 34-35makuldur. Ustunde satilma imkani zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm cevap verenlere çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.