Şimdi Ara

Satılık 2015 RETINA MACBOOK PRO 13 MF840TU/A (SIFIR İLE EŞDEĞER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık 2015 RETINA MACBOOK PRO 13 MF840TU/A (SIFIR İLE EŞDEĞER)
    Macbook pro retina 13.3 MF840TU/A satılıktır. Ürün sıfır ile eşdeğer diyebiliriz. Kozmetik olarak sıfır + Pil Devir Sayısı sadece 10 (Bugün sıfır alacağınız macbook prolarda dahil pil devir sayısı 3-5 arası çıkar.) Ürün çok az kullanılmıştır pil devir sayısından belli olacağı üzere. Tüm kutuları vs herşeyi durmaktadır. Kasada en ufak bir darbe veya çizik yoktur sıfır ürün gibidir. Ürünün garantisi bitmiştir ama hiçbir sorunu vs yoktur. Ayrıca yanında aldığım magic mouse hediye edeceğim. Fiyat 4000tl.

ürünlerin linkleri

macbook:http://www.hepsiburada.com/apple-macbook-pro-retina-intel-core-i5-2-7ghz-3-1-ghz-8gb-256gb-ssd-13-3-tasinabilir-bilgisayar-mf840tu-a-p-BD601225?magaza=Ceptoptan&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.95.9
    magic mouse:http://www.vatanbilgisayar.com/apple-mb829tua-apple-magic-mouse.html
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Pm attim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORGEOUS -- 7 Ağustos 2017; 22:33:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş Mersin'de imiş. İlgili arkadaşların bilgisine. Ankara eski yeri sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Arkadaş Mersin'de imiş. İlgili arkadaşların bilgisine. Ankara eski yeri sanıyorum.

teşekkür ederim evet Ankarayı hala değiştiremiyorum, Ürünü mersin ve çevre illere elden satmayı düşünüyorum.
  • mersinden takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.