beni yanlış anlama ama bu aracın sıfır fiyatını biliyorsun değil mi? liste fiyatı değil ama
bana 2 hafta önce açı 28500 fiyat verdi.
seninki 27500 alım satım masrafı ile beraber kaça gelir tahmin et yada ben yazayım. 28000 i rahat geçer.
peki sana bir soru
sen olsan sıfırı 28500 e mi alırsın yoksa 300 ytl ucuza 3000 km kullanılmış 2.el mi alırsın?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E
beni yanlış anlama ama bu aracın sıfır fiyatını biliyorsun değil mi? liste fiyatı değil ama
bana 2 hafta önce açı 28500 fiyat verdi.
seninki 27500 alım satım masrafı ile beraber kaça gelir tahmin et yada ben yazayım. 28000 i rahat geçer.
peki sana bir soru
sen olsan sıfırı 28500 e mi alırsın yoksa 300 ytl ucuza 3000 km kullanılmış 2.el mi alırsın?
hayırlı satıslar fakat fiyat gercekten cok 1,6 premium HDi lar gercek satıcılar 29 civarına gidiyor ama umarım diledigin fiyata satarsın
quote:
Orijinalden alıntı: __RaVe__®
hayırlı satıslar fakat fiyat gercekten cok 1,6 premium HDi lar gercek satıcılar 29 civarına gidiyor ama umarım diledigin fiyata satarsın
Alıntıları Göster
sıfırı ile arasında en az 2 000 ytl olması lazımki masrafları çıkarıp belirli bir miktarda alıcının karı olsun. yoksa alıcısı nazlı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: oguz1
sıfırı ile arasında en az 2 000 ytl olması lazımki masrafları çıkarıp belirli bir miktarda alıcının karı olsun. yoksa alıcısı nazlı olur.
Alıntıları Göster
25 e çek sen bence..inşallah o fiyatada gider.hayırlı satışlar
quote:
Orijinalden alıntı: uruk33
25 e çek sen bence..inşallah o fiyatada gider.hayırlı satışlar
Alıntıları Göster
evet mesela ben 25 'e ilgilenebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: aslanbash
evet mesela ben 25 'e ilgilenebilirim.
Alıntıları Göster
hayırlı satışlar fiyat uygun olsa ilgilenirdim mutlaka
quote:
Orijinalden alıntı: BySerkan
hayırlı satışlar fiyat uygun olsa ilgilenirdim mutlaka
Alıntıları Göster
hocam bencede 25 uygundur cok yazmıssın ...
quote:
Orijinalden alıntı: aykissyou
hocam bencede 25 uygundur cok yazmıssın ...
Alıntıları Göster
Arkadaşlar araç satılmıştır
İlgilenen herkese teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: oemren
Alıntıları Göster
dostum ne kadara verdin..?
quote:
Orijinalden alıntı: Bocék
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Bocék
26,500 ytl ye verdim.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Bocék
26,500 ytl ye verdim.
Alıntıları Göster
teşekkürler arkadaşım..hayrını gör..
quote:
Orijinalden alıntı: Bocék
teşekkürler arkadaşım..hayrını gör..
Alıntıları Göster
Bide benim borayı satalım arkadaşlar yaw. Bende 2004 38.000 KM DE BORA PACİFİC. 24.500 İSTİYORUM ARABAM HATASIZ. nE YAPAYIM SİZCE?
quote:
Orijinalden alıntı: kickboxmuaythai
Bide benim borayı satalım arkadaşlar yaw. Bende 2004 38.000 KM DE BORA PACİFİC. 24.500 İSTİYORUM ARABAM HATASIZ. nE YAPAYIM SİZCE?
Alıntıları Göster
o fiyata çok zor satarsın hatta satamazsın
quote:
o fiyata çok zor satarsın hatta satamazsın
Alıntıları Göster
Adam aşağıda yazmış, topu topu 1 milyar daha indirmiş (ki pazarlık payıdır) ve satmış.. Hem topic'i okumuyorsunuz, hem de o fiyata zor satarsın, satamazsın diyorsunuz.. Ne diyeyim..
quote:
Orijinalden alıntı: iasonion
Adam aşağıda yazmış, topu topu 1 milyar daha indirmiş (ki pazarlık payıdır) ve satmış.. Hem topic'i okumuyorsunuz, hem de o fiyata zor satarsın, satamazsın diyorsunuz.. Ne diyeyim..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: iasonion
Hocam o bana dedi galiba satamazssın diye.ama bugün VW servisi 23.000 Ytl' ye saydı aracımı demekki elden rahat satarım ben
quote:
Orijinalden alıntı: kickboxmuaythai
quote:
Hocam o bana dedi galiba satamazssın diye.ama bugün VW servisi 23.000 Ytl' ye saydı aracımı demekki elden rahat satarım ben
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tracksin
quote:
iasonion bana mı diyorsun topiği okumuyor diye birde ne diyeyim... demişsin
hızlı giden atın dışkısı seyrek düşer dimi? sakin ol ağır git
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: tracksin
quote:
iasonion bana mı diyorsun topiği okumuyor diye birde ne diyeyim... demişsin
hızlı giden atın dışkısı seyrek düşer dimi? sakin ol ağır git
Alıntıları Göster
Hocam kusura bakma :) Sana söylerken ben gözden kaçırmışım Bora ilanını.. Sözümü geri aldım..
Tekrar özür..
quote:
Orijinalden alıntı: iasonion
Hocam kusura bakma :) Sana söylerken ben gözden kaçırmışım Bora ilanını.. Sözümü geri aldım..
Tekrar özür..
Alıntıları Göster
Peugeot 207'ye Oscar Peugeot’nun 207 modelinde kullanılan 1.6lt’lik yüksek basınçlı motor, “Uluslararası Yılın Motoru” ödülünü kazandı.
4 silindirli, direkt enjeksiyon sistemine sahip motor, jüri üyelerinden aldığı 273 puanla birinci oldu. Bu motor aynı zamanda “Yılın En İyi Yeni Motoru” kategorisinde de üçüncü sırayı aldı. Fransa’nın kuzeyinde bulunan Douvrin’deki Peugeot fabrikasında üretilen bu motor için 330 milyon euro harcandı.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: oemren
alıcı size hangi yoldan ulaştı galariyemi yoksa ilanlara mı verdiniz çabuk satmışsın çünkü merak ettim