Şimdi Ara

SATILIK 3 HAFTALIK HTC 10 CARBON GRAY (BUGÜNE ÖZEL ŞOK FİYAT) 2100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    MERHABA ARKADAŞLAR. ACİL ÖDEMEM OLDUĞU İÇİN BU SEFER KENDİ CİHAZIMI SATIŞA ÇIKARDIM. ÖDEMELERİ ATLATTIKTAN SONRA TEKRAR ALACAĞIM TEK CİHAZ OLACAK :)

CİHAZIM TURKCELL BAYİSİNDEN ALINMIŞTIR. CARBON GRAY RENGİNDEDİR. ÇOK TEMİZDİR. 3 HAFTALIKTIR. TÜM KUTU İÇERİĞİ İLE TESLİM EDİLECEKTİR.

FİYAT: 2100 TL İLK GELEN ALIR ( PAZARLIK VE TAKAS MESAJLARI KESİNLİKLE CEVAPLANMAYACAKTIR. )

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     SATILIK 3 HAFTALIK HTC 10 CARBON GRAY (BUGÜNE ÖZEL ŞOK FİYAT) 2100 TL SATILIK 3 HAFTALIK HTC 10 CARBON GRAY (BUGÜNE ÖZEL ŞOK FİYAT) 2100 TL SATILIK 3 HAFTALIK HTC 10 CARBON GRAY (BUGÜNE ÖZEL ŞOK FİYAT) 2100 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevanton -- 1 Temmuz 2016; 9:26:49 >

• hayırlı satışlar aykut kardeşim kendisinden zamanında m9 satın almıştım çok memenun kaldığım bir alışveriş olmuştu umarım en kısa zamanda sıkışıklığını atlatırsın kardeşim...
  • tupacamaru T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim güzel dileklerin için :) Ev taşıyoruz ödemeler çoğaldı yoksa aklımın ucundan geçmiyor bu güzelim cihazı satmak ama el mahkum... Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenilir ve çok ilgili dürüst bir arkadaş. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Hayırlı satışlar Aykut hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: .eRCaN.

Güvenilir ve çok ilgili dürüst bir arkadaş. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Hayırlı satışlar Aykut hocam :)

Güzel ve değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum hocam. Böyle yorumlar duyunca çok mutlu oluyorum inanın . Saygılar iyi forumlar hocam
  • Bu Cihaz nasıl satılmaz anlamıyorum ya :)

Pm'den attıgım teklif hala geçerli :) kenarda dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Bu Cihaz nasıl satılmaz anlamıyorum ya :)

Pm'den attıgım teklif hala geçerli :) kenarda dursun

Ne enteresan teklifler geliyor hocam bir bilsen . Forum ölmüş gerçekten. Forum dışına daha yüksek fiyattan satıyorum orada bile buradaki absürd muhabbetler dönmüyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rose gold se var 64lük değerlendirsem direk alırım süper üründen ziyade süper satıcı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Rose gold se var 64lük değerlendirsem direk alırım süper üründen ziyade süper satıcı :)

Allah razı olsun hocam güzel dileklerin için en güzelleri sizin olsun
  • Güzel İnsan Güzel Fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: 216 İLETİŞİM

Güzel İnsan Güzel Fiyat

Allah razı olsun güzel abim
  • chevanton dan cihaz almıştım Z3 Turuncu , çok memnun kalmıştım ... 1.5 sene kullandım ... Bende onu bugün sattım =) Kısmete bakın ki

HTC10 arıyorum )

Denk geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manilafortuna -- 26 Haziran 2016; 20:21:36 >
  • Ah ulan parasız zamanimiza denk geldi.cihazın değeri bu değil aslında,Bu kadar düşük gitmesine üzülüyorum açıkçası.

• Aykut Hocam pm attım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.