Şimdi Ara

SATILIK 320 GB PS3 KİLLZONE3-GRAND TURSIMO5-BATTLEFIELD3 ----FİYAT DÜŞTÜ---YENİ RESİMLER EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar ps3ümü gt5-bf3-kz3 ile satıcam takas yoktur kutusu garantisi herşeyi duruyor fiyatı 475 tl olarak veriyorum 450 tlye kadar inebilirim

Bana güvenmeyen adam mesaj atmasın lütfen

NOT:ÜRÜNÜN KENDİ RESMİDİR.

SATILIK 320 GB PS3 KİLLZONE3-GRAND TURSIMO5-BATTLEFIELD3  ----FİYAT DÜŞTÜ---YENİ RESİMLER EKLENDİ

SATILIK 320 GB PS3 KİLLZONE3-GRAND TURSIMO5-BATTLEFIELD3  ----FİYAT DÜŞTÜ---YENİ RESİMLER EKLENDİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmuniryavas -- 5 Eylül 2012; 16:21:54 >

• p.m attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

Arkadaşlar ps3ümü alalı 1 ay olmadı 2 tane oyunla birlikte satıcam takas anakartla olabilir kutusu garantisi herşeyi duruyor fiyatı 600 tl olarak veriyorum güzel bir anakart veya işlemciyle takas olabilir

Pm

• quote:

Arkadaşlar ps3ümü alalı 1 ay olmadı 2 tane oyunla birlikte satıcam takas anakartla olabilir kutusu garantisi herşeyi duruyor fiyatı 600 tl olarak veriyorum güzel bir anakart veya işlemciyle takas olabilir

İ3 işlemcili , 4GB ram'li laptopla takas düşünürmüsünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak26317 -- 15 Kasım 2011; 16:13:52 >

• Teşekkürler.
  • quote:

Teşekkürler.

Hayırmı yani?
  • Elimde bir diz üstü bilgisayar gerçekten var şuanlık için gerek yok yinede teşekkür ederim hem oyunlrın içie bf3 de eklendi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tühh yaa. İyi satışlar.
  • pm
  • çok ucuz dün aldım 799 dan 2 oyunla aynı makineyi 0 keşke görseydim versiyon nedir.?
  • sonuncu işte
  • günahı ne bunun ?
  • Hocam özel değilse satış sebebiniz ne acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Hocam özel değilse satış sebebiniz ne acaba?

öncelikle merhaba satış sebebim şudur 2.500 tl bütçem vardı aslında kendime son sistem bir pc toplıcaktım sonra düşündüm 2.500 tl pcye verirsem ertesi gün yeni aletler çıkıcak ve benim 2.500 tl çöpe gidicek ondan sonra z5500 ve ps3 aldım ama aklım pcde kaldı çünkü artık pc bağımlısı oldum :D bağımlı derken oyun değil overclock falan öyle işler ondan sonrada satmaya karar verdim zaten ya apple ürünleriyle takas ederim yada pc parçalarıyla yani anlıcağın pc almak için hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzeberusx1

günahı ne bunun ?

aynı şekilde hocam pc almak istiyorum yoksa aletin bir kusuru yok ilk gün aldığım gibi duruyor köşede.
  • bende bi netbook var samsung takas olur mu acaba ? bir de hangi şehirdesin ? en son nakit olarak kaça vereceksin ?
    iyi alışverişler
  • hocam laptopa falan ihtiyacım yok var zaten en son budur
  • quote:

hocam laptopa falan ihtiyacım yok var zaten en son budur

teşekkürler iyi alışverişler
  • pm ile iletilen tekliflere cevap vermemenizin özel bir sebebimi var?
    okuyorsunuz fakat nedense cevap vermiyorsunuz
    bunca yıl alım satım yaptım böylesini görmedim
  • Fiyatın bu civarda olması oyunlar sebebiyledir.Oyunsuzda satabilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.