2012 Mart ya da Nisan ayında almış olduğum belki de Mayıs tam olarak bilemiyorum fatura da diğer evde bakamıyorum şuan o yüzden kesin ne zaman bilmiyorum (:
Süper durumda jelatinlerini daha dün çıkardım o yüzden çiziksizdir . Jelatinlerini de çıkarma sebebim yapışkanlığı çok azalmıştı tam film izlerken ekrana sarkıyordu falan o yüzden (:
Bedavacim sitesinden alınmış olup 2yıl garantili , ölü piksel ışık sızması vsvs herhangi hiçbir sorunu olmayan , 7 gözlüğün 7sinin de sorunsuz olduğu , kumandasını poşetle kullandığım yere bile düşmedi (:
Kutu içeriği kutusu kitapçıkları faturası garantisi vsvs herşeyi durmaktadır . Özenle kargolanacaktır o konuda sıkıntınız olmasın .
3d olarak incelersek ; Yeni çağın son sistemi süper ötesi birşey ve 7 gözlük var en önemlisi de 3 - 4 - 5 .. saat istediğiniz kadar film izleyin ne baş dönmesi ne de herhangi bir sorunu vardır , tek kelime ile süper .
Kendim monitör olarak kullanıyorum sistemime fakat küçültmek zorundayım nakit ihtiyaçtan dolayı .
Tv'nin en ufak bir sıkıntısı yoktur çiziği hiçbirşeyi kusuru yoktur .
Fiyat olarak ise ; 750 TL dir . Bu son fiyatıdır arkadaşlar artık 745 dahi olmayacaktır , 750 sondur . TV yi satma sebebim 27'' monitöre geçip elime 250-300tl para geçmesidir o sebep ile satıyorum . Ama 745e satacağıma satmam durur (: İnanın sıfırından bile daha iyidir (: çünkü sıfır alsanız ölü piksel var mı yok mu diye düşüneceksiniz , ışık sızması var mı diye düşüneceksiniz .
Takas olarak sadece ; 27'' Philips Monitör bu tarz ürünler olabilir altını üstünü konuşuruz .
Not : Arkadaşlar başka monitor - tv olmadığı için ekransız da kalamam o yüzden siz kesin alacaksanız eğer 50-100 lira kapora yatırırsınız veya paranın tümünü artık o size kalmış bana güvenmenize kalmış , bende o sıra kendime monitor bulur alırım 2-3gün sürer en fazla zaten bende bana aldığım ekran gelme ile size benim tv yi yollarım .Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.