Şimdi Ara

satılık 48000 kmde 2006 otomatik civic...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/doktordan_otomatik_-42WQQaXQQ22785702WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piasemen -- 15 Mart 2010; 10:44:57 >

• merhabalar. aracımın üstüne 5000tl verebilirm. nakit istersenizde 25500 tl verebilirim.
    http://www.sahibinden.com/kaza-degisen-duzeltilen-boya-rutus-belalalti-belustu_yoookk-73WQQaXQQ22959735WQQpXQQdisplayitem
  • teşekkürler hocam ama ben nakit ihtiyacından satmayı düşünüyordum o yüzden takasta üzerine en az 10-15 alabileceğim araçları düşünüyorum...
  • FİYAT 25.000 TL

http://www.araba.com/2368304/Honda%20Civic

DUZ VITES FIYATINA otoMATIK VITES. sadece 55.000 de. kayseride
  • imkanım olsa fazlasını verebilirdim ama 25,500 den fazlası cıkmıyor malesef. umarım satabilirsin ve ihtiyacını karşılarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpertuna

imkanım olsa fazlasını verebilirdim ama 25,500 den fazlası cıkmıyor malesef. umarım satabilirsin ve ihtiyacını karşılarsın.

gel kayseriden al :) 25.000 kaskosu felan herbişeysi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastikci

quote:

imkanım olsa fazlasını verebilirdim ama 25,500 den fazlası cıkmıyor malesef. umarım satabilirsin ve ihtiyacını karşılarsın.

araba full deri 2006 48binde
    senin araçla kıyaslayınca farkı normal zaten dostum.
    ayrıca başkasının ilanında kendi aracını satmaya calısman ayıp olmuyormu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yastikci

quote:

araba full deri 2006 48binde
    senin araçla kıyaslayınca farkı normal zaten dostum.
    ayrıca başkasının ilanında kendi aracını satmaya calısman ayıp olmuyormu

ilan başkasının olabilir. aynı araç sonucta aynı konu yani . araba honda konusu da satılık. neden farklı bi konu açayım ki. hem daha popüler hale gelir bu başlık mesaj yazıldıkça o ilanında bu ilanın da görülme şansı o kadar artar.
    deri koltuk daha hijyenik temizlemesi kolay. lekeyi şak diye gösterir sende mecbur silersin tertemiz oturursun.
    avantajının yanında dezavantajıda var. kışın buz gibi oturamazsın , yazın ise daha çok terletir.

• arkadaşlar araç nakit ihtiyacından satılıktı ve iki arkadaş 27yi kabul etmişti ama çok şükür nakit problemini başka şekilde hallettim ve çok severek kullandığım aracımı satmaktan kurtuldum...arayan arkadaşlarda inşallah istedikleri temizlikte bir araç bulabilirler...
  • bende sattım :) bu konu burda kapansın demi :) hondalar güzel gerçekten. sahibide güle güle binsin :)
  • ben kaskoyu geçen hafta yaptırmıştım 700 tl ye 12 ay taksit ile. 50.000 tl maddi hasar kapsayacak şekilde.
    sadece mini onarım ve kayseride deniz olmadıgı için deniz taşıtlarının aracıma çarpması kapsam dışında kalmıştı.

acaba bu kaskonun kullanmadıgım bedelini alabilirmiyim bi bilgisi olan varmı ? zaten ucuza kapatmıştım çetin pazarlıklar sonucu , çok mu ayıp olur ?
    gece gece kaskocuyu panik yapmıyım şimdi sabahıda bekleyemedim.

sadece otomobilden otomobile geçtigini biliyorum. otomobilden panelvana bile geçmiyor. acaba ruhsat sahibinin isminin aynı olmasımı gerekiyor.

teşekkür ederim şimdiden mesaj yazan arkadaşa.
  • kasko poliçeni iptal edip kalan tutarı alabilirsin, yada aracı sattıgın kisiye parası karsılıgı devir edebilirsin. policedeki trafik tescil no yani plakası deişince poliçenin geçerliliği kalmıyor bildiğim kadarıyla. yani devir yapıp plaka cıkarttılmadan hallet bence. az para deil.
  • Benimde anlamadığım (doktordan satılık) ne alaka, İnsan anatomisinden anlamanız yada insandaki rahatsızlıklardan anlıyor ve tedavi edici niteliğiniz varsa yada insanın bedenine nasıl bakması gerektiğini bilmeniz, arabayada çok iyi bakabileceğiniz anlamınamı geliyor. Gerçekten çok komik, eğer aaa bu doktordanmış deyip de o araca yönelenler varsada yuh diyorum. Eminimki bir teknisyen, bir mühendis (makine, elektrik, elektronik vb.) Bir doktordan daha iyi bakar arabasına, hatta bir bayan dahi bay doktora oranla daha iyi bakar, birde dr plaka almakta neyse onuda anlamış değilim. Veterinerlerde hayvan hastalıklarından anlıyor ve tedavi edici bilgi ve beceriye sahipler, hayvanlarada çok iyi bakmasını biliyorlar, o zaman (veterinerden) yazılması temiz baktığı anlamınamı gelicek. Bu son cümlemde düşüncemin aksini savunanlar için cvp niteliğinde olsun. Hayırlı Satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.